Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Māja

Latvijā notiks vērienīgs starptautisks pasākums "SIRDSPUKSTI / HEARTBEAT"

© Publicitātes foto

Šī gada 1.-2. jūnijā Jūrmalā notiks pirmais starptautiskais funkcionālo treniņu, pilates un pašizaugsmes lekciju pasākums “Sirdspuksti / Heartbeat” ar vadmotīvu "Atrodi savu līdzsvaru!". Tā ietvaros dalībnieki varēs iepazīties ar efektīviem veidiem, kā atrast visaptverošu līdzsvaru ikdienas dzīvē, straujā dzīves tempa, stresa un informācijas piesātinātības pilnajā laikmetā sabalansējot ķermeņa, prāta un dvēseles vajadzības.

Divu dienu pasākuma “Sirdspuksti / Heartbeat” ietvaros notiks lekcijas, nodarbības un meistarklases, kas paredzētas plašam interesentu lokam - kvalitatīvu treniņu, veselīga dzīvesveida popularizēšanas un praktizēšanas entuziastiem un domubiedriem:
  • profesionāļiem - fitnesa un sporta treneriem, veselības sporta speciālistiem, sporta skolotājiem, fizioterapeitiem, deju pedagogiem, ārstniecības personām;
  • sporta klubu, veselības grupu un ārstnieciskās vingrošanas klientiem, veselīga dzīvesveida entuziastiem;
  • ikvienam, kuru interesē sevis kā vispusīgas personības attīstīšana.

Dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar dažādiem funkcionālo treniņu veidiem (Eiropā un ASV populārajām Roberta Štainbahera funkcionālo treniņu programmām bodyART, deepWORK, BAXross) un pasaulslaveniem pilates virzieniem, ko pārstāvēs piecas starptautiskās skolas no ASV un Lielbritānijas (Alan Herdman Pilates, Michael King Pilates, Lolita’s Legacy Pilates, Balanced body Pilates un Polestar Pilates), kā arī paplašināt redzesloku, apmeklējot pašizaugsmes lekcijas par uzturu, ķermeņa veselību, personības harismu un izdegšanas risku novēršanu.

Pirmo reizi Latvijā vienkopus būs iespēja sastapt augstākā līmeņa profesionāļus - treniņu sistēmu izveidotājus, starptautisku skolu vadītājus, mācībspēkus un lektorus - no Baltijas valstīm, kā arī no Vācijas, Ungārijas, Lielbritānijas, Ukrainas un Krievijas. Viņu vidū: Alans Herdmans (Lielbritānija), Maikls Kings (Lielbritānija), Janni Giannikakis (Vācija), Tomass Berghofs (Vācija), Fabians Allmahers (Vācija), Malkolms Mjurheds (Lielbritānija), Balazs Borsodi (Ungārija), Rita Lences (Ungārija), Jekaterina Smirnova (Ukraina), Tatjana Česaļina (Krievija), Jūlija Šeganova (Krievija), Kristi Roosimagi (Igaunija), Nora Jansone-Ratinika (Latvija), Laila Meija (Latvija), Edgars Mažis (Latvija), Ina Močaļina (Latvija), Zigmunds Āboliņš (Latvija), Anita Rezevska (Latvija) un Arta Zaņuka (Latvija).

Pasākuma rīkotāja (Latvijas bodyART skola vadītāja un MyFitness trenere) Anita Rezevska uzrunā ikvienu piedalīties:

“Mūsdienās, aizņemtības laikmetā par galveno vērtību ir kļuvis laiks. Mēs vēlamies, lai, apmeklējot HEARTBEAT katrs dalībnieks iegūst sev nepieciešamo - kādam tā būs profesionālās kvalifikācijas celšana, iegūstot jaunas idejas un iedvesmu pie leģendāriem treneriem, un kādam tā būs iespēja izrauties no ikdienas darbu virpuļa, lai izbaudītu dažādus profesionālus treniņus un pašizaugsmes aktivitātes un divās dienās atrastu savus treniņu veidus, kas aizrauj un iedvesmo. Laiks apstāties ikdienas skrējienā un uzdāvināt sev HEARTBEAT pauzi, lai Jūs spējat sadzirdēt savu sirdi!”

Reģistrēties pasākumam var līdz 15. maijam vietnē www.heartbeat.lv. Iespējams izvēlēties dalību vai nu visā programmā, vai atsevišķi pirmajā (funkcionālo treniņu) vai otrajā (pilates) dienā, kā arī atsevišķi lekcijās vai pilates studijas meistarklasēs.

Pasākumu “Sirdspuksti / Heartbeat” rīko "Latvijas bodyART skola" un studija “Pilates room” sadarbībā ar “Michael King pilates” un Rīgas Stradiņa universitātes Pedagoģiskās izaugsmes centru.