Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Māja

TOP 5 tendences pavasara/vasaras kosmētikā

© Publicitātes foto

Pavasaris un vasara ir laiks, kad uzplaukst un zied ne tikai daba, bet arī cilvēki. To veicina gan saudzīgs saules pieskāriens, gan tam sekojošs labs garastāvoklis, gan dekoratīvās kosmētikas bagātīgais krāsu piedāvājums.

Kādas ir šīs sezonas grima tendences un kā izmantot dekoratīvās kosmētikas iespējas, stāsta Artistry Studio skaistuma eksperts Andžejs Savickis.

SARKANAS LŪPAS

Atšķirībā no iepriekšējo sezonu pieklusinātajiem toņiem šajā pavasarī un vasarā uzvaras gājienu svin intensīvi toņi. Šīs sezonas stilīgākās krāsas būs francūziešu grima iedvesmotie sarkanie toņi ar fuksiju vai koraļļu krāsas niansēm. Izvēloties šādu grimu, īpaši tiek izceltas lūpas, bet acis krāsotas pavisam nedaudz.

*Padoms: ja lietojat šķidro lūpu krāsu, to ilgāk noturīgu un košu padarīs lūpu pīlings un aizsargājoša losjona uzklāšana pirms grima.

BIEZAS UZACIS UN GARAS SKROPSTAS

Joprojām modē ir izteiktas un biezas uzacis. Iespējams veidot dabiskāku grimu, neiezīmējot izteiktu uzacu formu, taču noteikti nepieciešams tās aizpildīt ar krāsu. Šādas uzacis īpaši labi izskatīsies kopā ar biezām un valdzinoši garām skropstām.

*Padoms: šosezon izvēlieties šokolādes un silti brūnos toņus, aizstājot melno un grafīta krāsas skropstu tušu.

UZACU ĒNU KOMPLEKTS no The Body Shop ir daudzpusēji lietojams un kompakts: tajā ir divas pūderveida krāsas (ar E vitamīnu un marula eļļu) un saliekama otiņa (vienā galā uzacīm, otrā - acu kontūrām)

ACU ĒNAS - PASTEĻKRĀSAS UN MAIGOS TOŅOS

Viena no šīs sezonas izteiksmīgākajām aktualitātēm ir saldumu iedvesmotās pasteļtoņu acu ēnas: matētas, maigas piparmētru krāsas, zilas, zaļas, violetas un rozā. Grimā var izmantot tikai vienu krāsu, izveidot paleti vai pat apvienot vairākus toņus ar mirdzošām ēnām, radot svaigu un dzīvespriecīgu tēlu.

*Padoms: gaišākas ēnas iespējams izmantot arī kā izgaismotāju, izceļot vaigu kaulus, kakla daļā - atslēgas kaulus, vai - lai piešķirtu mirdzumu pleciem.

AKTUĀLO ACU ĒNU tekstūra ir vairāk krēmveida, nevis pūderveida, tādēļ tās var viegli uzklāt ar pirkstu galiem, izlīdzinot uz plakstiņa ādas un tādējādi iegūstot noturīgu un košu krāsu

MIRDZUMS - UZ SEJAS UN ĶERMEŅA

Šajā pavasarī un vasarā dominē mirdzums un spīdums - no acu ēnām, vaigu kauliem un lūpām līdz pat visam ķermenim. Būtiskākā atšķirība ir tā, ka aktuāli būs mazāk kliedzoši mirdzuma elementi, ko veiksmīgi var iekļaut arī ikdienas grimā. Noslēgumā vērts uzklāt izsmidzināmo grima fiksācijas līdzekli, lai nostiprinātu grimu.

*Padoms: nekad neizsmidziniet fiksatoru tieši uz sejas, līdzeklis jāizsmidzina gaisā un jāļauj tam pārklāt seju kā migliņai.

GADA TONIS - DZĪVAIS KORALLIS

Šīs sezonas must have krāsa - dzīvais korallis un dažādas koraļļu krāsas variācijas: no maigiem un izsmalcinātiem aprikožu toņiem līdz koši oranžajam. Šī krāsa būs ideāla gan kā lūpu krāsa vai spīdums, gan kā acu ēnas vai vaigu sārtums.

*Patiesībā: visu grimu iespējams uzklāt, izmantojot tikai vienu daudzfunkcionālu koraļļu krāsas produktu.