Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Māja

Padomi gudrai dāvanu iegādei, kad nezini, ko sagādāt

© Pixabay

Ziemassvētki, Jaunais gads, un vēl kāda jubileja pa vidu – šis laiks ir izaicinājums pat tiem, kas dāvanu sagādāšanu neatliek uz pēdējo brīdi. Taču kā izvēlēties dāvanu, kas ne vien ir stilīga, bet arī lietderīga? Turklāt ne vienmēr zināms, kas patīk dāvanas saņēmējam.

Ilgtspējīgi apģērbi un aksesuāri

Dāvinot modes preces, vērts izvēlēties tādus apģērbus vai aksesuārus, kas veidoti no kvalitatīviem materiāliem un kalpos vairākas sezonas. Droša investīcija ir dažādi ādas izstrādājumi - rokassoma, naudas maks, cimdi. Turpat, pie materiāliem, kas stāv pāri mainīgām modes tendencēm, ir arī kašmirs. Šalles un džemperi, kas darināti no kašmira ir ne vien silti, bet arī sader ar visdažādākā stila apģērbiem.

Nebaidies dāvināt kosmētiku

Pastāv uzskats, ka skaistumkopšanas preces var dāvināt vien tiem, kuru gaumi labi pazīstam. Taču kvalitatīva kosmētikas zīmola komplekti ir universāla dāvana, kas piemērota ikvienam. U. Radikiene piebilst, ka arī neitrālu toņu acu ēnas un vaigu sārtums ir produkti, ko novērtēs katra dāma. Savukārt tie, kas smaržas maina teju tikpat bieži kā zeķes, noteikti priecāsies par vēl vienu aromātu savā kolekcijā.

Slepena ieskatīšanās drauga, otrās pusītes vai radinieka kosmētikas somiņā sniegtu priekšstatu par tās īpašnieka iecienītākajiem toņiem un kosmētikas zīmoliem. Piemēram, ja draudzenei patīk austrumnieciski aromāti, skaidrs, ka parfimērija ar saldu augļu notīm nebūs īstā. Taču pavisam droša izvēle būs flakoniņš ar personas iecienītāko aromātu.

Mājas preces skaistākai ikdienai

Nereti greznas preces mājoklim var šķist lieki tēriņi, taču svētki ir lieliska iespēja sagādāt praktisku un skaistu mājlietu kā cita, tā arī savam interjeram. Kvalitatīva gultas veļa, aromātiskas sveces vai vīraki, eleganti smaržu difūzeri - tās ir lietas, kas padarīs ikdienu patīkamāku. Pat ja aromātiskas sveces netiek izmantotas, nereti to dizains kalpo kā mājīgs dekors. Latvieši arvien vairāk sāk aizstāt minimālismu ar bagātīgāku interjeru, piepildot plauktus ar praktiskiem un skaistiem sīkumiem.

Par aktuālākajām dāvanām dalījās "Membershop.lv" pārstāve Ugne Radikiene.