Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Māja

VĒRTS IZMĒĢINĀT: TOP 5 rudens grima tendences

© Publicitātes foto

Iedvesmojoties no nesen aizvadītajām modes nedēļām lielākajās pasaules metropolēs, šā rudens aktuālākās grima tendences iesaka latviešu blogeres MalvinaMoney, Annika Petraškeviča, Emīlija Sama un zīmola Artistry skaistuma eksperts Andžejs Savickis.

1. METĀLISKS SPĪDUMS

Dodoties uz vakara pasākumu un izvēloties vilkt vienkāršu, melnu kleitu, akcentu var likt uz grimu - izmantot metāliska spīduma lūpu krāsu vai acu ēnas.

Iepriekšējā sezonā modē bija matēts grims, bet šogad to nomainījis metālisks spīdums - šī tendence ir aizgūta no vasaras festivāliem, kuru apmeklētāji nereti izmanto drosmīgu un košu grimu, lai izceltos citu vidū.

KOŠI UN DROSMĪGI. Amerikāņu kosmētikas zīmola NYX Professional Makeup piedāvājums, kā būt pamanāmām pelēkā rudenī / Publicitātes foto

2. SPILGTS ACU GRIMS

Pretoties rudens un ziemas pelēkajam vilnim un uzlabot savu noskaņojumu var ne tikai ar matu krāsu, bet arī ar spilgtu acu grimu. Pērnajā gadā dekoratīvajā kosmētikā dominēja kastaņu brūnganā nokrāsa un lietaino rudens dienu tumšie toņi, bet šogad modē ir intensīvas, izteiksmīgas krāsas.

AR HOLOGRĀFISKU EFEKTU. Zīmola Catrice piedāvājums spilgtam grimam - The Glitterizer Mix N’ Match acu ēnu palete ar divām melnām - matētu un pērļainu bāzi intensīvām, spīdīgām krāsām un divām virskārtām ar spīdīgu, hologrāfisku efektu, lai izveidotu atšķirīgus izskatus. / Publicitātes foto

3. IZTEIKSMĪGI LŪPU KRĀSU TOŅI UN DAUDZ SKROPSTU TUŠAS

Sešdesmito gadu šarms ir atgriezies ar biezām, uzkrītošām skropstām, kas izceļ acis un padara tās vizuāli lielākas, un izteiksmīgām lūpām, kas tumšajā rudens/ziemas laikā ļaus būt pamanāmai. Skropstu tušu var uzklāt trīs kārtās un to kombinēt ar intensīva toņa kvalitatīvu un ilgnoturīgu lūpu krāsu. Līdzās metāliskajiem spīdumiem šīs sezonas must have ir arī matētie toņi.

4. VESELĪGA UN STAROJOŠA SEJAS ĀDA

Veselīgu un starojošu izskatu var iegūt ar izgaismotāju palīdzību, piemēram, Amway jauno Ņujorkas kolekciju Artistry Studio NYC, ko iedvesmojušas pasaules karstākās pilsētas un kas ar trīs dažādu krāsu pigmentu pūderi padara izteiksmīgākus vaigu kaulus, degunu, uzacis un vizuāli piešķir apjomu lūpām.

5. MELNAS, DŪMA-KAINAS ACIS UN NEDAUDZ NEVĪŽĪGS SKATS

Varētu šķist, ka tas ir rīta izskats pēc trakulīgi pavadītas nakts, taču nē - šī ir viena no augstās modes tendencēm, kas ir izkarojusi savu vietu zem saules un jau ienākusi arī Latvijā. Šis ir stils, kurā justies brīvi un izrādīt savu patieso būtību - ar brīvi krītošu vīriešu T kreklu un kedām.