RECEPTE: Pildītas bietes ar sieru un sēnēm

© F64

Lai labi garšo!

Sastāvdaļas:

200 g šampinjonu vai citu sēņu,

4-5 nelielas vārītas bietes,

viens sīpols,

sāls, pipari,

4-5 tējkarotes saldā krējuma,

4-5 ēdamkarotes rīvēta siera,

pētersīļu zaļumi.

PAGATAVOŠANA: Izvāra un atdzesē sēnes. Bietēm izdobj vidu. Gaļasmašīnā samaļ sēnes, biešu vidiņus un sīpolu, pievieno sāli, piparus un samaisa. Izdobtās bietes liek uz plāts, kas izklāta ar foliju, blīvi piepilda ar sagatavoto masu, katrai uzlej tējkaroti saldā krējuma un uzkaisa ēdamkaroti rīvēta siera. Liek iesildītā cepeškrāsnī un cep 20 minūtes. Uzmanīgi pārvieto uz šķīvjiem, uzkaisa pētersīļu zaļumus.