Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Māja

Skaistumkopšana vasarā: Kaut kas svaigs, atsvaidzinošs un mitrinošs

© Foto Billijs LOCS, no Kristas ZVIRGZDIŅAS personiskā arhīva

Lai vasarā sejas āda būtu svaiga, bet mati – saulē mirdzoši, ir nepieciešamas īpašas rūpes. Attiecīgi ilgstošai tveicei, ko piedzīvojam šajā vasarā, skaistumkopšanas produktu saraksts ir niecīgs, bet – diezgan paredzams: kaut kas svaigs, kaut kas atsvaidzinošs un mitrinošs.

Top 6 produktus augusta mēnesim iesaka profesionāla vizāžiste, vizuālā tēla stiliste un skaistumkopšanas blogere Krista Zvirgzdiņa.

SAUSAIS ŠAMPŪNS - MATU ATSVAIDZINĀŠANAI

Affinage Mode Revive - Me Dry Shampoo. Vai jūs zināt to sajūtu, kad tikko izmazgāti un izžāvēti mati jau pēc neilga laika atkal ir jāmazgā? Man ir salīdzinoši biezi mati un, protams, tie arī ātri taukojas. Šķiet, ka šajā vasarā sauso šampūnu lietoju tik daudz kā vēl nekad. Un šis tiešām lieliski pilda savu funkciju - atsvaidzina matu saknes, piešķir tām nedaudz apjoma un dod arī tekstūru. Tātad mati ne tikai izskatās labāk pie saknēm, bet arī nav tik vienmērīgi un ilgāk saglabā savu izskatu.

Foto Billijs LOCS, no Kristas ZVIRGZDIŅAS personiskā arhīva

ALVEJAS GELS - ĶERMEŅA ĀDAS LABSAJŪTAI

Skinmint Aloe Vera Soothing Gel. Šis nu ir viens liels vasaras must have! Tik ļoti labs un svaigs ķermeņa gels ar 97% alvejas sastāvā. Tas ļoti ātri iesūcas ādā, patīkami atvēsina un mitrina. Gela konsistence šo ievieto manos favorītos starp visiem izmēģinātajiem mitrinātājiem - vienkārši superīgs vasaras ķermeņa krēma aizstājējs.

*Ieteikums: ielieciet to ledusskapī un lietojiet vasarā pēc peldes. Un nesakiet, ka nebrīdināju par tūlītēju kaifa sajūtu!

Foto Billijs LOCS, no Kristas ZVIRGZDIŅAS personiskā arhīva

SERUMS - BLONDU MATU ATJAUNOŠANAI

Schwarzkopf Beology Bi-Serum. Divfāžu atjaunojošo serumu matiem lietoju ar dvieli nosusinātos matos, pirms fēnošanas. Ļoti maiga un patīkama tekstūra, iesūcas matos un nerada lieku smaguma sajūtu, kas karstā laikā ir svarīgi. Ievēroju, ka, lietojot šo produktu, matu gali ir piepildīti, vairs nav tik izteiktas sausuma sajūtas, kas raksturīga blondiem matiem. Vasaras saule manus matus īpaši mīl - balina un dedzina. Tāpēc, lai rudeni sagaidītu ar skaistiem un mirdzošiem matiem, šo pavisam noteikti turpināšu lietot.

Foto Billijs LOCS, no Kristas ZVIRGZDIŅAS personiskā arhīva

BIRSTOŠAIS PŪDERIS - SEJAS ĀDAS MATĒŠANAI UN TOŅA IZLĪDZINĀŠANAI

Laura Mercier Translucents Loose Setting Powder. Wow! Wow!Wow! Labākais birstošais pūderis, kāds jebkad mēģināts! Tik krēmīgs un maigs, sedzošs, bet viegls. Pielāgojams teju jebkuram ādas tonim. Esmu vienkārši sajūsmā par šo produktu! Vasaras rītos, kad dodos pie klientēm, sev neko negribas krāsot, jo strādājot seja intensīvi svīst un taukojas, bet - tikai ne ar šo produktu. Lai nomaskētu sejas ādas spīdumu un izlīdzinātu toni, man pietiek ar šo vienu pūderi. Pamēģiniet - vienkārši wow!

Foto Billijs LOCS, no Kristas ZVIRGZDIŅAS personiskā arhīva

SVAIGS GURĶIS - SEJAS ĀDAS ATTĪRĪŠANAI

Kiehl’s Cucumber Herbal Conditioning Cleanser. Sejas ādu attīrošs krēms ar gurķu un augu ekstraktiem. Lai arī šis produkts vairāk piemērots sausas un jutīgas ādas īpašniecēm, vasarā ne ar ko citu man negribas attīrīt sejas ādu - tik svaigs un maigs, turklāt lieliski notīra dienas laikā sakrājušos netīrumus. Savukārt, lietojot no rīta - jo āda instensīvi svīst un taukojas arī naktī -, svaigas ādas sajūta saglabājas ilgāk, nekā lietojot citus attīrošos līdzekļus.

Foto Billijs LOCS, no Kristas ZVIRGZDIŅAS personiskā arhīva

BALZAMS - MITRINĀTĀM UN SULĪGĀM LŪPĀM

Kiehl’s Lip Balm #1. Vienudien jūlijā uzkrāsoju sarkanu lūpu krāsu, bet - notīrīju pie pirmās iespējas, lai atgrieztos pie sava iemīļotā lūpu balzama. Neko daudz jau karstumā neprasās - tikai smaržīgas, mitrinātas un sulīgas lūpas. Mana make-up iztikas minimums.

Foto Billijs LOCS, no Kristas ZVIRGZDIŅAS personiskā arhīva