Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Māja

VĒRTS IZMĒĢINĀT: Top 5 aktuālākās tendences vasarai

© Ilustratīva bilde

Ja vēlaties tērpties atbilstoši jaunākajām modes tendencēm, lai dotos ikdienas darbos vai ceļojumā, vai apmeklētu kādu no gaidāmajiem vasaras festivāliem, ir vērts ieklausīties pašmāju zīmola Dace Bahmann radītājas modes dizaineres Daces Krieviņas-Bahmanes ieteikumos, kādi ir šīs sezonas must have.

1. SAULESBRILLES NO DEVIŅDESMITAJIEM

Viens no šīs sezonas aksesuāriem, kas būs aktuāls arī rudens/ziemas periodā, ir deviņdesmito gadu iedvesmotās saulesbrilles. Īpaši stilīgas ir brilles, kas pēc izskata atgādina tās, kuras nesāja filmas Matrikss varoņi. Šis aksesuārs noteikti būs atbilstošs ielu stilam un arī vasaras festivāliem.

• Nebaidieties saulesbrilles izvēlēties ne tikai klasiski melnā krāsā, bet arī ar dzelteniem, oranžiem un pat ziliem stikliņiem.

2. PĪTA SOMA

Īstas pilsētnieces garderobē šovasar jābūt pītai, apaļas formas somai, kas atgādina pītu groziņu.

• Šāds aksesuārs jebkuras sievietes koptēlu noteikti padarīs koķetu un meitenīgāku, kā arī būs ļoti praktisks un ietilpīgs, dodoties uz pludmali, lielveikalu vai ballīti.

3. BALTĀ KRĀSA

Kā jau siltajā sezonā pienākas - lai izceltu iesauļoto ādu, lielisks palīgs ir baltās krāsas apģērbs. Arī zīmola Dace Bahmann kolekcijās baltais tiek izcelts kā viena no modes krāsām, ko atzīmē arī pasaules modes grandi.

• Baltā krāsa vēsta par svaigumu, vieglumu, vasarīgumu, kā arī ir praktiska, kad laukā termometra stabiņš paceļas virs 20 grādu atzīmes un negribas pārkarst saulē.

4. DŽINSA audums

Džinss ir iemantojis vietu ikdienas garderobē kā aktuāla un nezūdoša modes tendence. Ja šķiet, ka klasiskais džinss zilajā nokrāsā ir apnicis, ir pienācis laiks izvēlēties kādu citu toni, piemēram, dzeltenu, sarkanu vai arī baltu. Klasisks audums, kas sniedz daudzas krāsu alternatīvas, lai padarītu vasaru vēl košāku.

• Džinsu var droši kombinēt arī ar citiem audumiem un dažādiem aksesuāriem.

5. PLASTIKĀTA AKSESUĀRI

Viens no jaunākajiem un noteikti arī drosmīgākajiem modes elementiem ir plastikāta akcenti. Vadošie pasaules modes nami piedāvā iegādāties no šī materiāla gatavotas gan somas, gan zābakus, gan cepures un pat jakas.

• Šis modes trends noteikti neatstās vienaldzīgu nevienu, tādēļ - dodoties uz kādu festivālu, ziedu kroni droši nomainiet ar krāsainu plastikāta somu un jaku.

VASARAS 2018 aktuālākās modes tendences ļaus sajusties vasarīgi, skaisti, moderni un galvenokārt - jebkurā vietā justies pašpārliecināti