50 ml minerālūdens vai vairāk (atkarīgs, cik biezu konsistenci vēlies)
pasniegšanai
vārītas olas
dilles
Pagatavošana
Ieliek olas katlā, uzlej ūdeni, lai tas nosedz olas. Uzsilda līdz vārīšanai un vāra 10 minūtes. Izņem olas un ieliek aukstā ūdens vannā, lai vieglāk nolobīt.
Sagatavo sastāvdaļas - sagriež gurķi un redīsus, smalki sagriež lociņus.
Katlā ielej kefīru, pievieno visas sastāvdaļas un kārtīgi samaisa. Minerālūdeni var pievienot arī vairāk kā 50 ml - ja nevēlās tik biezu zupu.
Pasniedz zupu ar pārgrieztu uz pusēm novārīto olu un pārbērtu ar sagrieztām dillēm.
Ministriem nevajadzētu samazināt algas, jo cilvēki ir jāmotivē strādāt, turklāt šobrīd ministrijām darbs ir sarežģīts, meklējot veidus, kā ietaupīt, Latvijas Radio raidījumā "Krustpunktā" pauda premjere Evika Siliņa ("Jaunā Vienotība"). Viņasprāt, algu samazināšana neraidītu pareizu attieksmi sabiedrībai, ziņo Latvijas Sabiedriskais medijs