Skaistumkopšana: Kā izveidot drošu un noturīgu vasaras meikapu

© Foto no Kristas ZVIRGZDIŅAS personīgā arhīva

Vasaras svelmē kūst ne tikai saldējums – saulē nereti izkūst arī no rīta rūpīgi uzliktais grims. Lai tā nenotiktu, gada karstākās sezonas kosmētikas maciņā jābūt īpaši izmeklētiem skaistumkopšanas produktiem, kuri vienlaikus gan pasargā no kaitīgajiem ultravioletajiem stariem, gan ļauj izskatīties dabiski skaisti visas dienas garumā.

TOP 7 skaistumkopšanas produktu klāstu vasaras sezonai piedāvā Krista Zvirgzdiņa, profesionāla vizāžiste, vizuālā tēla stiliste un skaistumkopšanas blogere.

1. AR AUGSTU SAULES AIZSARGFILTRU

Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+ ir tonējošs sejas fluīds ar īpaši augstu saules staru aizsargfiltru, un tas ir lielisks pamats noturīgam vasaras grimam. Tā unikālā Liquid to Powder tehnoloģija īpaši piemērota kombinētas/taukainas ādas īpašniecēm. Produkta šķidrā konsistence to ļauj viegli izpludināt uz sejas un iegūt vienmērīgu un maksimāli dabīgu rezultātu. Un vasarā tas taču ir tieši tas, kas nepieciešams, vai ne? Īpašā saules aizsardzība sejas ādai ir ļoti svarīga, ja maksimāli ilgi vēlaties to saglabāt jauneklīgu, tvirtu un bez pigmentācijas plankumiem.

Publicitātes foto

2. IZGAISMOTĀJS

Lieliska grima pamats ir starojoša un veselīga sejas āda. Ja pēc garās ziemas un drēgnā pavasara sejas āda izskatās mazliet sagurusi, blāva vai pat dehidrēta, maksimālai noturībai iesaku izmantot Makeup Revolution izgaismotāju. Uzklājiet to uz sejas augstākajiem punktiem - uz vaigu kauliem, zem uzacs augstākā punkta, sejas centrā - un esiet gatavas mirdzēt! Produktu ir ērti uzklāt ar grima sūklīti. Šo izgaismotāju varat izmantot arī kā acu ēnas.

Publicitātes foto

3. NOTURĪGS ACU ZĪMULIS

Ja vēlaties, lai arī vasarā acis izskatītos izteiksmīgas un izceltas, varat tās iezīmēt ar acu zīmuli. Tikai svarīgi, lai dienas laikā tas nekur neizplūst. Vasarā lieliski izskatās košāku krāsu acu zīmuļi, un viens no noturīgākajiem ir Urban Decay Glide On 24/7. Zīmuļa pigments un noturība būs izteiktāka, ja to nostiprināsiet ar līdzīga toņa acu ēnām.

Publicitātes foto

4. MUST HAVE SKROPSTU TUŠA

L’Oreal Paradise Extatic Waterproof skropstu tuša ir tikai nesen ienākusi Latvijas tirgū un jau uzreiz iekarojusi skaistumkopšanas entuziastu, vizāžistu un blogeru simpātijas. Lieliska, kuplinoša skropstu tuša, kas liek skatienam būt pamanāmam, intriģējošam un prātā paliekošam. Cenas un kvalitātes attiecība ir vienkārši fantastiska. Vasaras must have.

Publicitātes foto

5. LŪPU ZĪMULIS

Vasara ir īstais laiks, lai akcentu grimā liktu uz lūpām. Varat izvēlēties sulīgos ogu toņus vai, piemēram, spilgtu koraļļu toni. Ja vēlaties, lai lūpu krāsa ik pa brīdim nebūtu jāpielabo un jāatjauno, zem tās uzklājiet īpaši noturīgu lūpu zīmuli. NYX Cosmetics Slide On zīmuļu toņu klāsts ir tik plašs, ka varat izvēlēties pat katrai nedēļas dienai savu krāsu.

Publicitātes foto

6. PATĪKAMI ATVĒSINOŠS SPĪDUMS

Šajā sezonā īpaši aktuāli atkal ir lūpu spīdumi. Dior Addict Lip Maximizer lūpas padara ne tikai pievilcīgi mirdzošas, bet arī piešķir tām apjomu un rada patīkami atvēsinošu sajūtu. Uz izvēlētā toņa lūpu zīmuļa spīdums izskatīsies lieliski, un noturība būs ilga.

Publicitātes foto

7. FIKSĀCIJA DIENAS GARUMĀ

Lai vieglais vasaras grims turētos visas dienas garumā un būtu starojošs, noteikti lietojiet grima fiksācijas līdzekli. MAC FIX+ ir leģenda šajā jomā. Un šajā pavasarī tas nācis klajā ar jauniem, aromatizētiem fiksatoriem. Šo produktu varat lietot gan pirms, gan pēc grima uzklāšanas.

Publicitātes foto