Piektdiena, 17.maijs

redeem Dailis, Herberts, Umberts

arrow_right_alt Māja

TOP 5 garšvielas sildošiem ēdieniem

© Publicitātes foto

4.lapa

Ingvers

Ingvers labi sader ar Āzijas ēdieniem, kā arī konditorejas izstrādājumiem un desertiem. Kā garšviela tiek izmantota notīrīta un samalta sakne. Ingvers ir iecienīts ķīniešu un indiešu virtuvē. Jāatceras, ka sālītiem ēdieniem ingveru jāpievieno uzmanīgi, saldajiem - pēc garšas. Lietošana: tortes un citi konditorijas izstrādājumi (piemēram, piparkūkas), ēdieni no āboliem un bumbieriem, augļu salāti, saldējums un putukrējums, dzērieni, ēdieni no dārzeņiem un sēnēm, marinādes, cūkgaļa, austrumu virtuves ēdieni no gaļas, zivs, vistas gaļas un vēžveidīgajiem. Īpaši piemērots kā garšviela pie putukrējuma un saldējuma. Vērts nobaudīt arī ļoti veselīgo ingvera tēju.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā