RECEPTE: Ma­ka­ro­nu sa­ce­pums

© Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Lai labi garšo!

Sa­stāv­da­ļas. 250 g ma­ka­ro­nu, viens vi­dējs pu­ravs, viens to­māts, vie­na pap­ri­ka, di­vas olas, 50 g sie­ra, 100 g sal­dā krē­ju­ma, aso garš­vie­lu mai­sī­jums, sāls, svai­gi za­ļu­mi.

Pa­ga­ta­vo­ša­na. Ma­ka­ro­nus vā­ra un, kad tie pus­ga­ta­vi, pie­vie­no ri­pi­ņās sa­griez­tu pu­ra­vu, iz­vā­ra līdz ga­lam, no­te­ci­na, pie­jauc sa­griez­tu to­mā­tu un pap­ri­ku, liek ie­tau­ko­tā veid­nē. Olas sa­kuļ ar sal­do krē­ju­mu, sā­li un garš­vie­lām, pār­lej veid­nes sa­tu­ram. Cep 200 grā­du tem­pe­ra­tū­rā ap­tu­ve­ni pus­stun­du.

Svarīgākais