RECEPTE: Ma­ka­ro­nu sa­ce­pums

© Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Lai labi garšo!

Sa­stāv­da­ļas. 250 g ma­ka­ro­nu, viens vi­dējs pu­ravs, viens to­māts, vie­na pap­ri­ka, di­vas olas, 50 g sie­ra, 100 g sal­dā krē­ju­ma, aso garš­vie­lu mai­sī­jums, sāls, svai­gi za­ļu­mi.

Pa­ga­ta­vo­ša­na. Ma­ka­ro­nus vā­ra un, kad tie pus­ga­ta­vi, pie­vie­no ri­pi­ņās sa­griez­tu pu­ra­vu, iz­vā­ra līdz ga­lam, no­te­ci­na, pie­jauc sa­griez­tu to­mā­tu un pap­ri­ku, liek ie­tau­ko­tā veid­nē. Olas sa­kuļ ar sal­do krē­ju­mu, sā­li un garš­vie­lām, pār­lej veid­nes sa­tu­ram. Cep 200 grā­du tem­pe­ra­tū­rā ap­tu­ve­ni pus­stun­du.

Māja

Pieņemot lēmumu par dzīvokļa iegādi un apskatot potenciālos mājokļus, varam nonākt situācijā, kad uzmanību pievēršam vien dzīvokļa izskatam un platībai, taču aizmirstam par daudzām nozīmīgām detaļām. Ko nepieciešams pārbaudīt, lai pēcāk nenonāktu nepatīkamās situācijās saistībā ar jauniegādāto mājokli, stāsta Luminor bankas mājokļu kreditēšanas eksperts Kaspars Sausais.

Svarīgākais