TOP 5 veselīgas un gardas brokastis skolēniem

© pixabay.com

3.lapa

Auzu pārslu un ābolu putra

Sastāvdaļas:

  • 100 g auzu pārslu

  • nedaudz kanēļa vai vaniļas pulvera

  • nedaudz kardamona pulvera

  • 400 ml auzu vai mandeļu vai sojas piena*

  • 2 mīkstas dateles, smalki sakapāts, lai labāk izkūst

  • 200 ml ūdens, ja vajag

  • 300 g tīra ābolu biezeņa bez cukura

Pagatavošana:

Katliņā ieber auzu pārslas un kanēli, kardamonu, dateles, pielej pienu un vāri uz nelielas liesmas 7 - 10 minūtes, ik pa laikam apmaisot, līdz putra ir gatava. Ja nepieciešams, pievieno vēl ūdeni. Pirms pasniegšanas iemaisi putrā ābolu biezeni un pasniedz.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Māja

Pieņemot lēmumu par dzīvokļa iegādi un apskatot potenciālos mājokļus, varam nonākt situācijā, kad uzmanību pievēršam vien dzīvokļa izskatam un platībai, taču aizmirstam par daudzām nozīmīgām detaļām. Ko nepieciešams pārbaudīt, lai pēcāk nenonāktu nepatīkamās situācijās saistībā ar jauniegādāto mājokli, stāsta Luminor bankas mājokļu kreditēšanas eksperts Kaspars Sausais.

Svarīgākais