Brokastis skolēnam: Ko iesaka šefpavāri?

2.lapa

Kaspars Krafts/F64 Photo Agency

Ogu pastēte no restorāna “Storano” šefpavāres Daces Gribustes.

Sastāvdaļas: žāvētas dzērvenes - 50 g., žāvētas plūmes - 50 g., žāvētas aprikozes - 50 g., rozīnes - 50 g., lazdu rieksti - 50 g., medus - 2 ēdamkarotes.

Pagatavošana. Visas sastāvdaļas ūdenī mērcē apmēram 10 minūtes. Nolej ūdeni. Pievieno lazdu riekstus. Visas sastāvdaļas samaļ blenderī, pievieno divas ēdamkarotes medus. Masu var smērēt uz grauzdētas tostermaizes, krekeriem vai galetēm.

Avots: portāls "riga.lv"

Māja

Pieņemot lēmumu par dzīvokļa iegādi un apskatot potenciālos mājokļus, varam nonākt situācijā, kad uzmanību pievēršam vien dzīvokļa izskatam un platībai, taču aizmirstam par daudzām nozīmīgām detaļām. Ko nepieciešams pārbaudīt, lai pēcāk nenonāktu nepatīkamās situācijās saistībā ar jauniegādāto mājokli, stāsta Luminor bankas mājokļu kreditēšanas eksperts Kaspars Sausais.