Atzīmējot jaunas rūpnīcas atvēršanu, Samsung Roadshow ierodas Latvijā

Līdz ar unikālu mobilo Samsung Roadshow galeriju Samsung Electronics globālais digitālo mediju un digitālās konverģences tehnoloģiju līderis atzīmē ražošanas procesu uzsākšanu savā jaunizveidotajā rūpnīcā.

Šīs rūpnīcas atvēršana Polijā, kas ir kļuvusi par septīto valsti pasaulē, kurā tiek ražotas Samsung mājsaimniecības iekārtas, iezīmē arī svarīgu soli virzībā uz Samsung mērķi kļūt par līderi Eiropas mājsaimniecības iekārtu tirgū. Šī tirgus vērtība tiek lēsta aptuveni 50 miljardu ASV dolāru apjomā.

Aizvadītā gada nogalē Samsung pārņēma Polijā esošo ledusskapju un veļas mašīnu ražotni, noslēdzot darījumu 76 miljonu ASV dolāru apmērā. Līdz šim lielākais vairākums Samsung mājsaimniecības iekārtu, ko pārdeva Eiropā, tika ražotas Ķīnā un citās Dienvidaustrumu Āzijas valstīs. Nodrošinot ražošanas iespējas Eiropā, pašreizējais preču piegādes laiks tiks būtiski samazināts – par vairāk nekā četrām nedēļām, turklāt pazemināsies arī preču izplatīšanas izmaksas. Pārējās valstis, kurās Samsung ražo mājsaimniecības iekārtas, ir Koreja, Ķīna, Taizeme, Malaizija, Indija un Meksika.

Lai atzīmētu šo Samsung kompānijai tik svarīgo soli, no šā gada februāra ekskluzīva mobilā Samsung Roadshow galerija apceļo Eiropu un nodrošina unikālas iespējas ikvienam iepazīties ar visinteresantākajiem produktiem no Samsung mājsaimniecības iekārtu līnijas. 28. aprīlī Samsung Roadshow ieradās Latvijā un piestāja pie tirdzniecības centra Spice, lai ikviens, kas to vēlas, klātienē varētu aplūkot pašus jaunākos kompānijas ražotos sadzīves tehnikas produktus, saņemt kompetentu Samsung speciālistu informāciju, ieteikumus un atbildes uz interesējošiem jautājumiem.

Apmeklētāji Samsung Roadshow galerijā varēja iepazīt jaunākos sasniegumus mājsaimniecības elektronikas jomā – piemēram, jauno NaviBotTM robotu – putekļu sūcēju, kas piedāvā pilnīgu autonomiju mājas tīrīšanas procesos, ledusskapi Sveta, kas apvieno mūsdienīga dizaina skaistumu ar iespaidīgu sniegumu un inovatīviem risinājumiem ikdienas vajadzību apmierināšanai, kā arī jaunākās veļas mašīnas, kurām ir lielāka ietilpība un unikālas funkcijas, lai nodrošinātu nevainojamu apģērba tīrību.

Samsung Roadshow galerija ir vienīgā Eiropā un paguvusi piesaistīt plašu uzmanību Lielbritānijā, Ungārijā, Austrijā un citās valstīs.

Gudrāka tīrīšana ar putekļu sūcēju NaviBotTM

Tehnoloģiju iespējas apvienojumā ar cilvēku izdomu arvien vairāk atslogo mūsu ikdienu un ļauj deleģēt atsevišķus darbus dažādām iekārtām – tagad arī mājokļa uzkopšanu.

Samsung jaunais robots putekļu sūcējs NaviBotTM piedāvā tīrīšanu pārvērst par īstenu atpūtu – to paveicot jūsu vietā. Šī mazā, bet spēcīgā iekārta ir spējīga pilnīgi autonomi pārvietoties pa visdažādākajām virsmām, nodrošinot pat efektīvu paklāju tīrīšanu.

NaviBotTM uz priekšu virza vēl iepriekš nepieredzēta līmeņa intelekts, kas ļauj ar īpašas Visionary Mapping sistēmas palīdzību izveidot uzkopjamā mājokļa karti un sekot līdzi, kur tas atrodas attiecībā pret citiem objektiem un uzlādes bāzes staciju. Aprēķinot ātrāko un drošāko maršrutu, NaviBotTM ir spējīgs iztīrīt mājokli maksimāli īsā laikā.

NaviBotTM aprīkojumā esošie 38 sensori nodrošina daudz uzticamāku tīrīšanu un palīdz izvairīties no tādiem negadījumiem kā kritieniem pa kāpnēm, spēcīgas sadures ar kādu objektu vai iepīšanās vados un kabeļos.

Ja ar vienu uzlādes reizi konkrētās zonas iztīrīšanai ir par maz, NaviBotTM automātiski atgriežas pie uzlādes bāzes stacijas un pilnībā uzlādējas divu stundu laikā (ātrāk nekā jebkura cita pašlaik tirgū pieejamā šāda veida iekārta). Pateicoties Visionary Mapping sistēmai, NaviBotTM ir spējīgs turpināt tīrīšanas procesu tieši no tā punkta, kur tas tika pārtraukts.

Iekārtai katrā pusē esošās birstes palīdz sasniegt ātrāku un kvalitatīvāku tīrīšanas rezultātu, jo īpaši tīrot gar sienām. Papildu iekārtas aprīkojumā ietilpst Sweeping Blade uzslaucīšanas birste, kas pabeidz Power Brush birstes uzsākto darbu, tādējādi palīdzot iesūkt vēl vairāk netīrumu un putekļu. Savukārt uzlabotā dzīvnieku spalvu tīrīšanas iespēja nodrošinās to, ka nevajadzēs no apģērba tīrīt iemīļotā mājdzīvnieka spalvas.

Jaunais ledusskapis Samsung RL52/55

Samsung piedāvā jaunu premium kategorijas ledusskapi Samsung RL52/55. Jaunais ledusskapis apvieno elegantu un izsmalcinātu dizainu ar līdz šim nepieredzēti plašām funkcionalitātes iespējām un modernākajām tehnoloģijām.

RL52/55 dizaina atslēgas elements ir tā rokturis, kurā iestrādātais apgaismojums izplata telpā maigu gaismas blāzmu. Tādai telpai kā virtuve labs apgaismojuma risinājums ir gan funkcionāli, gan arī estētiski nepieciešams, jo virtuve vairs nav paredzēta ēdiena gatavošanai vien. Tā tiek izmantota arī kā mājas birojs, kā mājas darbu zona bērniem un pat izklaidei. Tāpēc efektīvs apgaismojums spēj radīt īsto gaisotni, kas atbilst dažādu veidu aktivitātēm.

Jaunajam RL52/55 ledusskapim ir skārienekrāns, kas ļauj ērti piekļūt vairākām papildu funkcijām – temperatūras kontrolei, personīgajam kalendāram ikdienas plānošanai, ziņojumu dēlim personīgu zīmīšu un atgādinājumu atstāšanai, kā arī foto bibliotēkai, kas ļauj aplūkot ierīces atmiņā saglabātos attēlus.

RL52/55 ir aprīkots ar īpašu atvilktni CoolSelectZoneTM, kas ļauj tajā kontrolēt temperatūru neatkarīgi no pārējā ledusskapja. Savukārt parocīgi saliekamie plaukti atvieglo dažādu liela izmēra produktu uzglabāšanu. Tostarp RL52/55 darbojas energoefektīvi, patērējot mazāk enerģijas nekā citi ledusskapji.

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar Samsung

***

DER ZINĀT!

Par Samsung Electronics

Samsung Electronics Co., Ltd. ir globālais līderis pusvadītāju, telekomunikāciju, digitālo mediju un digitālās konverģences ražošanā; 2008. gadā uzņēmuma konsolidētie pārdošanas rādītāji bija 96 miljardi ASV dolāru. Ar aptuveni 164 600 darbinieku 179 birojos 61 valstī uzņēmums sastāv no divām galvenajām biznesa vienībām: Digitālo mediju un komunikāciju vienības un Komponentu vienības. Atzīts par vienu no pasaulē ātrāk augošajiem zīmoliem, Samsung Electronics ir vadošais digitālo televizoru, atmiņas karšu, mobilo tālruņu un TFT-LCD produktu ražotājs.