RECEPTES: Sa­lā­ti – vieg­li, bet sā­tī­gi

© eak_kkk/pixabay.com

2.lapa

Tun­ča sa­lā­ti

SA­STĀV­DA­ĻAS:

pus­e le­dus sa­lā­tu gal­vi­ņas vai ru­ko­la

1/3 pap­ri­kas

6 ķir­što­mā­ti­ņi

1/3 ga­rā gur­ķa

1 bun­dži­ņa kon­ser­vē­ta sa­smal­ci­nā­ta tun­ča eļ­ļā

1 mazs sī­pols

Pus­e cit­ro­na su­las

sāls

svai­gi mal­ti mel­nie grau­du pi­pa­ri

Vi­dus­jū­ras garš­au­gu mai­sī­jums

PA­GA­TA­VO­ŠA­NA:

  1. Sa­lāt­la­pas no­ska­lo un lie­lā šķī­vī sa­plu­ci­na. Pap­ri­ku sa­griež ku­bi­ņos, ķir­što­mā­ti­ņus pār­griež uz pus­ēm, gur­ķi no­mi­zo un sa­griež sal­mi­ņos.

  2. Vi­sus dār­ze­ņus kār­to uz sa­lāt­la­pām, pie­vie­no sa­griez­tu sī­po­lu pus­gre­dze­nus.

  3. Tun­ci iz­ņem no bun­dži­ņas un kār­to uz dār­ze­ņiem.

  4. Vi­sam pār­i pār­sla­ka eļ­ļu no tun­ča bun­dži­ņas un cit­ro­na su­lu. Pār­kai­sa ar sā­li, pi­pa­riem un garš­au­giem. Ja vē­las, var pie­vie­not arī olīv­as.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Māja

Pieņemot lēmumu par dzīvokļa iegādi un apskatot potenciālos mājokļus, varam nonākt situācijā, kad uzmanību pievēršam vien dzīvokļa izskatam un platībai, taču aizmirstam par daudzām nozīmīgām detaļām. Ko nepieciešams pārbaudīt, lai pēcāk nenonāktu nepatīkamās situācijās saistībā ar jauniegādāto mājokli, stāsta Luminor bankas mājokļu kreditēšanas eksperts Kaspars Sausais.