Piecas gardas receptes no spāņu virtuves

© Reinis Hofmanis, F64 Photo Agency

3.lapa

Ceptas pildītās sēnes

Šī ātri pagatavojamā uzkoda vislabāk saderēs ar glāzi Amontillado šerija jeb stiprinātā vīna, kam raksturīga izteiksmīga žāvētu augļu, vieglu citrusu un garšvielu salikuma garšas buķete.

•10 lieli šampinjoni

•50 g Monchego siera

•50 g Serrano šķiņķa

•10 g pētersīļu

Sasmalcina šķiņķi, sarīvē sieru un pievieno sasmalcinātus pētersīļus. Šampinjoniem nogriež kātiņus, izgrebj mīkstumu un piepilda tos ar izveidoto masu. Cep cepeškrāsnī 5-7 minūtes 180 °C temperatūrā. Tapas pasniedz, kamēr karstas.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Māja

Pieņemot lēmumu par dzīvokļa iegādi un apskatot potenciālos mājokļus, varam nonākt situācijā, kad uzmanību pievēršam vien dzīvokļa izskatam un platībai, taču aizmirstam par daudzām nozīmīgām detaļām. Ko nepieciešams pārbaudīt, lai pēcāk nenonāktu nepatīkamās situācijās saistībā ar jauniegādāto mājokli, stāsta Luminor bankas mājokļu kreditēšanas eksperts Kaspars Sausais.

Svarīgākais