3.lapa
Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency
Brokastis pusdienlaikā
Rīts festivālā visbiežāk sākas tikai pusdienlaikā, jo naktī nav bijis laika gulēt ilgi gaidīto koncertu un satikto draugu dēļ. Lai gan ikdienā kafiju visbiežāk cilvēki iegādājas agri no rīta, dodoties uz darbu, festivālā viss ir citādi. Pirmā kafijas krūze mundrumam tiek dzerta pusdienlaikā. Un, kad pozitīvie festivāla apmeklētāji mostas, tas ir iecienītākais dzēriens, kas ieved nākamajā muzikālajā festivāla dienā. Brokastīs pie kafijas visbiežāk tiek ēstas svaigi ceptās smalkmaizītes un biezpienmaize.
Topošai veselības sporta speciālistei Laurai Melbārdei festivālā ir svarīgi ēst veselīgu un sabalansētu ēdienu, jo tā vislabāk var justies paēdis: “Salīdzinot ar ikdienu, neteiktu, ka festivālā ēdu pilnīgi citādāk. Uz vietas ir tik liela ēdienu izvēle, ka ir iespējams atrast arī veselīgu ēdienu. Pusdienās un vakariņās izvēlos ēst wok rīsus ar dārzeņiem, wrapu vai arī ko specifiskāku, piemēram, graudaugu produktus un dārzeņu salātus. Savukārt no rītiem dzeru gan kafiju, gan kādu augļu smūtiju, lai iegūtu kārtīgu enerģijas devu.”