PADOMI, kā pavasarī atjaunot enerģiju

© depositphotos.com

5.lapa

ĀTRI

PRESĒTI SALĀTI

Vajadzēs:

1 krūzi Ķīnas kāposta

(sagriezta strēmelēs),

1 krūzi gurķa (sagriezta lielos gabalos),

½ krūzi redīsa

(sagriezta plānās šķēlītēs),

½ krūzi ābola

(sagriezta gabaliņos),

2 ēdamkarotes ābolu etiķa,

1 tējkaroti jūras sāls

Pagatavošana:

Ieliek visas sastāvdaļas traukā, maigi samaisa, drusku saspaida.

Uzliek slogu un atstāj uz apmēram 2 stundām, kamēr parādās sula un pārklāj dārzeņus.

Izņem dārzeņus, nospiež lieko šķidrumu

Pasniedz pa vienai ēdamkarotei pie ēdiena