PRAKTISKI: Ko darīt ar pāri palikušajām Lieldienu olām

© Lauris Aizupietis, F64 Photo Agency

4.lapa

Puravu-olas salāti
Nepieciešamās sastāvdaļas: 2 kārtīgi puravi, 1 skābens ābols, 2 cieti novārītas olas, majonēze (var lietot krējumu), sāls, zaļumi
Pagatavošana: Puravus sagriež pusriņķīšos un kārto uz šķīvja. Tad sakapā vārītās olas (atstāj nedaudz olas dzeltenumu), pārber pār puraviem. Ābolu nomizo, sarīvē un sajauc ar majonēzi un sāli, izveidojot mērcīti. Ar mērcīti pārlej puravus un olu. Pār mērci pārber drupinātu olas dzeltenumu un dekorē ar zaļumiem.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Māja

Pieņemot lēmumu par dzīvokļa iegādi un apskatot potenciālos mājokļus, varam nonākt situācijā, kad uzmanību pievēršam vien dzīvokļa izskatam un platībai, taču aizmirstam par daudzām nozīmīgām detaļām. Ko nepieciešams pārbaudīt, lai pēcāk nenonāktu nepatīkamās situācijās saistībā ar jauniegādāto mājokli, stāsta Luminor bankas mājokļu kreditēšanas eksperts Kaspars Sausais.

Svarīgākais