Trešdiena, 8.maijs

redeem Staņislava, Staņislavs, Stefānija

arrow_right_alt Māja

10 ide­jas ero­tis­kām dā­va­nām Va­len­tīn­die­nā

© Ilze ZVĒRA, F64 Photo Agency

Tu­vo­jas Va­len­tīn­die­na, kad sa­vus mī­ļo­tos gri­bē­sies ie­prie­ci­nāt ar ne­pa­ras­tu dā­va­nu. Pie­dā­vā­jam da­žas ide­jas, kā ie­prie­ci­nāt ot­ru pus­īti ša­jos mī­lē­tā­ju svēt­kos. Ļoti pikantas dāvanas.

PAR­FĪMS AR FE­RO­MO­NIEM būs lie­lis­ka dā­va­na ne ti­kai mī­ļo­ta­jai vai mī­ļo­ta­jam, bet arī sev - ja ne­pie­cie­šams sle­pe­nais ie­ro­cis, lai ie­ka­ro­tu kā­das dā­mas vai kun­ga sir­di. Zi­nāt­nis­ki ir pie­rā­dīts, ka fe­ro­mo­ni ir bio­lo­ģis­ki ak­tī­vas vie­las, kas pie­sais­ta pre­tē­jā dzi­mu­ma uz­ma­nī­bu, pa­lie­li­na pie­vil­cī­bu un sek­sa­pī­lu.

MA­SĀ­ŽAS SVE­CE pa­re­dzē­ta ro­man­tis­kai no­ska­ņai un bau­dai. Ie­prie­ci­ni sa­vu mī­ļo­to ar ero­tis­ku ma­sā­žu! Ie­de­dzot sve­ci, tās sa­stā­vā eso­šie augu vas­ki, svies­ti un eļ­ļas sa­jau­cas, vei­do­jot sil­tu, aro­mā­tis­ku ma­sā­žas eļ­ļu, kas vieg­lāk ie­sū­cas ādā, ra­dot at­slā­bi­no­šu, mit­ri­no­šu un ju­tek­lis­ki pa­tī­ka­mu sa­jū­tu.

NE­RĀT­NIE SPĒ­ĻU KAU­LI­ŅI no­de­rēs iz­klai­dei, lai da­žā­do­tu sek­su­ālās at­tie­cī­bas. Me­tiet me­ta­mos kau­li­ņus, un tie iz­lems jū­su vie­tā, kā un ku­rā vie­tā vis­la­bāk mī­lē­ties!

KA­MA­SŪT­RA - se­nās ero­tis­kās li­te­ra­tū­ras meis­tar­darbs - ta­pis ap­tu­ve­ni pirms 1500 ga­diem. Šī in­die­šu pa­mā­cī­bu grā­ma­ta arī šo­dien ne­beidz in­tri­ģēt un mul­si­nāt cil­vē­ku prā­tus. Vie­ni ta­jā at­ra­dīs sek­sa ro­kas­grā­ma­tu, bet ci­ti - se­no in­die­šu zi­nī­bas.

PRE­ZER­VA­TĪ­VI vien­mēr ir no­de­rī­gi. Pa­pil­di­nā­ti ar da­žā­dām ūsi­ņām, rie­vi­ņām, pum­pi­ņām, ar pla­šu gar­šas un smar­žu bu­ķe­ti, no­dro­ši­nās spil­gtā­kus bau­das mir­kļus. Iz­mē­ģi­ni lu­mi­nis­cē­jo­šos jeb tum­sā spī­do­šos Contex pre­zer­va­tī­vus!

RO­KU­DZEL­ŽI no­de­rēs, lai bau­dī­tu ko­pī­gus mir­kļus un ba­gā­ti­nā­tu emo­ci­jas. Pie­dā­vā­ju­mā dai­ļa­jam dzi­mu­mam ir ro­zā krā­sā un pū­kai­ni, bet slik­ta­jiem zē­niem - skar­bi un mak­si­mā­li re­ālis­tis­ki.

PI­KAN­TAS KON­FEK­TES lo­cek­ļa vai krū­šu for­mā ie­prie­ci­nās dau­dzus kā­rum­nie­kus, ku­riem šā­du ne­lie­lu un gar­du dā­va­nu sa­rū­pēs draugs vai drau­dze­ne.

ERO­TIS­KIE SPĒ­ĻU KOS­TĪ­MI no­de­rēs tad, ja šķiet, ka in­tī­ma­jā dzī­vē ir ie­stā­ju­sies ru­tī­na un pe­lē­cī­ba. Tad šis ir īs­tais brī­dis sa­gā­dāt sa­vam mī­ļo­ta­jam vai mī­ļo­ta­jai pār­stei­gu­mu, at­klā­jot vēl ne­iz­la­sī­tas lap­pu­ses. Pie­dā­vā­ju­mā ir prin­ce­ses, med­mā­sas, po­li­cis­tes vai za­ķa tērps. Uz­dro­ši­nie­ties fan­ta­zēt un eks­pe­ri­men­tēt, lai tu­vī­bas mir­kļi bū­tu ne­aiz­mir­sta­mi.

VIB­RA­TO­RI mūs­die­nās ir dar­bi­nā­mi gan ar tāl­va­dī­bas pul­ti, gan da­bai drau­dzī­gi - dar­bo­jas ar sau­les ba­te­ri­jām. Ir arī ūdens iz­tu­rī­gi un ar mūs­die­nī­gu di­zai­nu. Pirm­ie vib­ra­to­ri bi­ja sta­ci­onā­ras ie­rī­ces, ku­ras dar­bi­nā­ja tvaiks. Tie ti­ka iz­gud­ro­ti jau 19. gad­sim­tā, lai at­vieg­lo­tu ār­stu dar­bu, kas ar ma­sā­žu ār­stē­ja sie­vie­šu his­tē­ri­ju un pa­lī­dzē­ja tikt va­ļā no iek­šē­jā ļau­nu­ma. Ap­mē­ram pus­gad­sim­ta lai­kā šīs ie­rī­ces pie­dzī­vo­ju­šas īs­tu uz­va­ras gā­jie­nu, pār­to­pot no me­di­cī­nis­kas ie­rī­ces par ie­rī­ci, kas ļauj sie­vie­tei sa­just or­gas­mu arī bez vī­rie­ša pa­lī­dzī­bas.