Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Māja

TEHNOLOĢIJAS: Labāk par gaiļu dziesmām

© Ilustratīva bilde

Visiem, kam apnicis klasiskais modinātāja zvans vai no rītiem celties ir grūtāk par grūtu, jāatrod sev piemērotākais modinātājs no plašā aplikāciju piedāvājumu klāsta, kas tendēts tieši uz atmodināšanu.

GENTLE ALARM - viena no funkcijām bagātākajām modinātājpulksteņa aplikācijām tirgū. Gentle Alarm ir sarežģīta, tāpēc nav piemērota minimālistiem. Bez pamata lietām un vizuālās personificēšanas aplikāciju iespējams sinhronizēt ar Google vietnēm, piemēram, Google Voice, lai izveidotu ierunātus atgādinājumus, piemēram, «Uzstādīt pulksteni uz septiņiem» vai «Aiziet uz veikalu pēc piena», un vēl daudzas jo daudzas citas, kuras jāapzina, izmēģinot visas iespējas.

WAKE ALARM CLOCK ir pārskatāma un minimālistiska aplikācija, kuras lielākais trumpis ir kustības iesaistīšana. Lai izslēgtu modinātāja zvanu, pa telefonu ir jāuzsit vai tas jāsakrata (atkarībā no uzstādījumiem).

WAKE ME UP ir modinātājs, kas neapklusīs, kamēr nepiecelsies un nesāksi staigāt. Aplikācija radīta kā agresīvs veids, lai, vienreiz piecēlies no gultas, nevēlētos tajā atgriezties, bet, cerams, iestaigātos visai atlikušajai dienai.

SPEAKE TO SNOOZE ir atjautīgs veids, ka pamazām likt pamosties, jo veicina izmantot balsi. Modinātāju nevar atlikt ar pogām vai kustībām, bet balsi. Ja negribas vēl celties, skaidrā izrunā jāliek pulkstenim atlikt zvanu, bet, kad esi gatavs celties, jāizmanto zvana apturēšanas komanda.

UHP par savu trumpi izmanto kaunināšanas metodi. Aplikācija ir jāsinhronizē ar Facebook, lai rītos, kad nevari piecelties, aplikācija automātiski tavā sociālā tīkla ziņu joslā atstātu paziņojumu par to, ka nevari piecelties.

SNAP ME UP izslēgšana liek uzņemt selfiju. Visas bildes saglabāsies atsevišķā mapē, datējot, kā izskaties, tikko atvēris acis.

SLEEP CYCLE mērķis atmodināt, kad pagājis optimālais gulēšanas laiks. Aplikācija rēķina miegā pavadīto laiku un izvēlas, cik daudz stundu nepieciešams atpūtai.

RISE ir viena no iecienītākajām modinātājpulksteņa aplikācijām. Dizains nesarežģī zvana signāla uzstādīšanu un ir aprīkots ar visām pamata funkcijām, kas nepieciešamas, lai rīts iesāktos patīkami un laikus.

BARCODE ALARM kā uzdevumu norīko svītrkoda skenēšanu. Var uzstādīt skenēšanai ne vienu vien produktu, bet sēriju ar lietām, kuru svītru kodi jādatē, pirms modinātājs rimst.

ALARMY ir vēl agresīvāka aplikācija par Wake Me Up, jo signālu atskaņos tik ilgi, kamēr nebūsi nofotografējis konkrētu objektu vai telpu, tādējādi pārliecinoties, ka esi ārpus gultas un negrasies tur atgriezties. Atlikšanas pogas Alarmy aplikācijā nav.