Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Māja

TEHNOLOĢIJAS: Iekārto istabu virtuāli

© Publicitātes foto

Interjeram veltītās aplikācijas ir glābējzvans tiem, kuri iekārtojas jaunā mājvietā un nezina, ko iesākt ar baltajām sienām un tukšajiem istabas stūriem, vai savas ierastās vides nogurdinātajiem, kuri nesaprot, ko pamainīt telpā, lai ieviestu gaumīgas un apmierinošas pārmaiņas.

Māja apkopoja piecas no, iespējams, noderīgākajām aplikācijām, kas pašam ļaus kļūt par interjera dizaineru.

HOUZZ ir viena no pirmajām interjeram veltītajām aplikācijām, ko CNN nodēvējis par «Vikipēdiju interjeram», bet 2016. gadā apbalvota kā viena no labākajām gada aplikācijām.

Houzz datu bāzē ir vairāk nekā desmit miljoni māju bilžu, kuras sagrupētas dažādās kategorijās: pēc stila, istabas, vietas. Fotogrāfijas var kalpot kā iedvesmas avots un špikeris savas vides veidošanai; bet, ja kāds interjera priekšmets īpaši iekritis sirdī, to iespējams pasūtīt turpat internetveikalā. Taču tas vēl nav viss - noskatīto produktu var piemērot savai istabai, lai redzētu, kā tas iederēsies. Viss, ko atliek izdarīt - nospiest View in my room iespēju un izmantot telefona kameru.

Pieejamība: Anroid un iOS

HOMESTYLER INTERIOR DESIGN piedāvā virtuāli iekārtot savu istabu, lai redzētu, kā izskatītos galarezultāts, izmantojot sev tīkamās mēbeles. Aplikācijā ir liels daudzums 3D modeļu - sākot no mēbelēm un beidzot ar armatūru. Aplikācijā var aplūkot arī citu lietotāju realizētās idejas vai pievērst uzmanību profesionālu dizaineru ieteikumiem.

Pieejamība: Anroid un iOS

MAGICPLAC veic mērījumus, lai saprastu, vai lielais skapis tiešām iekļausies starp stūra dīvānu un darba galdu, un vai tam pretī var novietot klubkrēslus, kas būtu tik piemēroti tapešu krāsai un aizkaru faktūrai... MagicPlan aplikācija var aprēķināt attālumus telpā, vienkārši analizējot momentuzņēmumu.

Pieejamība: Anroid un iOS

BrightNest palīdzēs organizēt darbus un sniegt padomus kārtības uzturēšanā. Aplikācija strādā kā mājas darbu režīma atgādinātājs un informatīvs uzziņas līdzeklis, kurā iespējams noskaidrot, piemēram, desmit veidu, kā citronu lietderīgi izmantot uzkopšanas darbos.

Pieejamība: iOS

HOME DESIGHN 3D GOLD var iekārtot telpu ar mēbelēm, taču aplikācija lielākoties ir noderīga, lai mainītu telpu: vizualizēt jaunu durvju ierīkošanu, paaugstināt vai pazemināt griestus, iekļaut vai nojaukt sienu starp istabām utt.

Pieejamība: Anroid un iOS