MĀJAS PĀRVĒRTĪBAS: Atvērta visam jaunajam

Iveta Ozoliņa pirms pārvērtībām © F64

Iveta (45 gadi) atklāj, ka viņas dzīvē sācies jauns posms un viņa ir atvērta visam jaunajam, arī izaicinājumam piedalīties pārvērtībās.

«Man bijis dažāds matu sakārtojums. Ilgu laiku bija īsi mati, bet šoziem ļāvu tiem augt,» stāsta pārvērtību dalībniece. Viņa atzīst, ka esot radoša, drosmīga un sievišķīga sieviete, kurai patīk eksperimentēt. Ilgus gadus bijusi laba sadarbība ar frizieri Mintautu. «Esmu iejutusies dažādos stilos un tēlos atkarībā no attiecīgā dzīves perioda, noskaņojuma un izjūtas, tomēr nekad neesmu prasījusi padomu profesionālam stilistam.» Ikdienā, dodoties darba gaitās, izvēlas lietišķu ģērbšanās stilu, bet brīvdienās tas ir brīvāks. «Man patīk apģērbs ar māksliniecisku piesitienu un košas krāsas. Ir bijis periods, kad skapī bija tikai melnas un brūnas krāsas, tagad tādas vairs nevēlos, bet spilgtas.» Iveta priekšroku dod kleitām, tās esot vieglāk arī nopirkt, bet brīvdienās labprāt uzvelk džinsus. Iveta parasti iepērkas viena, jo tad ir mazāk iespēju kļūdīties. Apģērbu papildina ar lakatiem un šallēm, mazāk - ar rotām.

Pēc pārvērtībām Iveta teic, ka viņas cerības esot pilnībā attaisnojušās. «Ar rezultātu esmu ļoti apmierināta - gan ar iegūto matu krāsu, gan manikīru. Patika stilistes Lauras izvēlētie skaistie tērpi.»

Pārvērtības notika:

Rīgā, daiļuma studijā

Estra Zirgu ielā 7

(tel. 20217753,

www. facebook.com/dailumastudijaESTRA)

un veikalos Guess by Marciano, Ulla Popken, Image, Danija un Caramelle tirdzniecības parkā Alfa Brīvības gatvē 372

Daiļuma studijas Estra friziere Agnese Strelča «noņēma» Ivetas matiem, kuri ilgāku laiku audzēti, tumši brūno krāsu, padarot to gaišāku un dzīvīgāku. Tāda bija Ivetas vēlme. Izveidots karē griezums ar pagarinājumu un nelielu asimetriju.

Ieteikumi:

• Matus var krāsot vēl gaišākā tonī.

• Karē griezumu var papildināt vēl ar kādu niansi.

• Droši turpināt eksperimentēt!

Daiļuma studijas Estra nagu kopšanas speciāliste Ilona Pipare veica klasisko manikīru un nolakoja tos ar gēla laku violetā tonī, kas piestāv pie dažādas krāsas apģērba.

Ieteikums:

• Piestāv klasiska ovāla nagu forma.

Daiļuma studijas Estra vizāžiste, nagu kopšanas speciāliste, stiliste Eva Strautmale veidoja Ivetai grimu, izmantojot minerālo pūderi. Acīm izvēlētas zaļas ēnas, kas pieskaņotas rudi brūnganajam matu tonim un padara izteiksmīgākas acis. Lūpu krāsa izvelēta siltā oranži sarkanā tonī. Uzacis ietonētas.

Ieteikums:

• Ieteicams uzacis nokrāsot ar ķīmisku krāsu.

Stiliste Laura Jansone izvēlējās Ivetai kleitu svinībām, kas akcentēta ar smagnēju kaklarotu, kas harmonizē ar rokassprādzi, klaču un apaviem. Kleitai virsū uzvelkamā asimetriskā tunika piešķir tērpam dinamiku un rozīnīti.

Pie dzeltenajam biksēm pieskaņots žaketes veida vasaras mētelis ar horizontālām platām svītrām. Koša zaļa žakete ar raibu, ģeometrisku tuniku un maigām pasteļtoņa krāsas biksēm izceļ dalībnieces acis.

Ieteikumi:

• Turpināt sievišķīgi un dabīgi sevi pasniegt, neliedzot neko no elegantā, košā un izteiksmīgā.

• Ivetai ir proporcionāls un skaists augums, kas ļauj eksperimentēt ar apģērbu, ļaujoties sievišķīgām vājībām un pēkšņām iegribām, kā arī modes aktualitātēm. Tikai eksperimentēt!



Svarīgākais