MĀJAS PĀRVĒRTĪBAS: Mīlēta un lolota

Edīte Driņķe pirms pārvērtībām © F64

Edītei Driņķei (41 gads) jau sen bijis kluss sapnis piedalīties pārvērtībās.

«Tagad varu teikt, ka tas ir sapnis, kas piepildās,» saka viņa. Edīte, dodoties uz šo pasākumu, vēlējusies no visa mazdrusciņ. Bijis dažāds matu sakārtojums, jo nekad nebaidoties no pārmaiņām. Ik pa laikam mēģina kaut ko mainīt matu sakārtojumā. Izvēlas galvenokārt brūnu matu toni. «Man ir sava friziere, kurai uzticos,» atklāj Edīte. Patīk sievišķīgs ģērbšanās stils. «Esmu sapratusi, kam man vajag kleitas, kuras uzvelku, arī uz darbu dodoties.» Vēlas, lai apģērbs ir ērts, un ir gatava savu stilu mainīt. Labprāt izmanto dažādus aksesuārus – lakatus, šalles, jostas, krelles un citus. Apģērbu neesot viegli nopirkt. No krāsām iecienīta sarkana, izvēlas arī citus spilgtus toņus apģērbā, kurus cenšas savstarpēji saskaņot.

Edīte teic, ka emocijas, ko piedzīvojusi pārvērtību dienā, neesot iespējams aprakstīt. «Jutos ļoti mīlēta un lolota,» neslēpj pārvērtību dalībniece. Ģimene uzreiz neesot Edīti atpazinusi ar jauno matu sakārtojumu. Dēls Toms, kas esot lielākais padomdevējs un kritiķis, teicis, ka mamma izskatoties skaista.

Skaistumkopšanas salona Mazā Parīze friziere Gunita Gūtmane nokrāsoja Edītes brūnos matus brūnganīgi sarkanā tonī, papildinot ar košām sarkanām šķipsnām. Edītei kardināli tika mainīts matu sakārtojums – pakāpenisko karē griezumu nomainījis īss asimetrisks.

Ieteikumi:

• Piestāv īsi, asimetriski griezumi.

• Piestāv tumši toņi, bet akcentam izvēlēties šķipsnas – oranžā, gaiši brūnā vai sarkanā tonī.

Skaistumkopšanas salona Mazā Parīze vizāžiste Signe Sproģe veidoja Edītei grimu, izmantojot siltos toņus – brūno un zeltaino. Uzacis tika ķīmiski nokrāsotas un ietonētas. Lūpām izvēlēts aveņu tonis.

Ieteikumi:

• Acu ēnām izmantot brūnu un persiku toni.

• Ikdienā lūpām var izvēlēties gaišākus toņus.

Stiliste Dace Musajeva veidoja Edītei sievišķīgu tēlu, izvēloties divas elegantas kleitas, bet trešais apģērbu komplekts veidots brīvā stilā – džinsi un gara veste.

Ieteikumi:

• Piestāv sievišķīgas, klasiska stila kleitas, izņemot trikotāžas, kas nav garākas par ceļgaliem.

• Izvēlēties apģērbu, kas pagarina augumu, un apavus uz papēžiem.

Skaistumkopšanas salona Mazā Parīze nagu kopšanas speciāliste Mairita Grigorjeva veica Edītei klasisko manikīru un nolakoja nagus ar gela laku sarkanā klasiskā tonī, bet vienam nagam izvēlēts sudraba tonis.

Ieteikums:

• Lietot eļļu kutikulai.

• Piestāv apaļa nagu forma.



Svarīgākais