MĀJAS PĀRVĒRTĪBAS: Izsmalcināta klasika

Aigars Vīksniņš pirms pārvērtībām © F64

Aigars Vīksniņš (48 gadi) spontāni nolēma piedalīties pārvērtībās, jo nekas līdzīgs līdz šim nav piedzīvots.

«Kāpēc nepamēģināt?» atzīst viņš. Aigars teic, ka apmeklējot dažādus frizierus atkarībā no tā, kā konkrētajā situācijā ir ērtāk. Tikai vienreiz izmēģināts frizētavā matus ietonēt, un rezultātā tie bijuši nedaudz tumšāki. «Kādu neilgu laiku biju atteicies no ūsām, taču pie tām ir pierasts. Kad tās nodzinu, nodomāju, ka vairs neaudzēšu, bet secināju, ka vieglāk ir audzēt nekā tās nodzīt.» Aigars neslēpj, ka ģērbšanās stils esot vienveidīgs – džinsi un krekls. «Nākas pielikt nedaudz pūļu, lai nopirktu apģērbu. Izvēle ir plaša, bet lielus izmērus ir grūtāk atrast.»

No krāsām priekšroka tiek dota klasikai – melnai un baltai, kas ir pārbaudīta vērtība. Iecienījis nēsāt ādas jaku. Uz svinīgiem pasākumiem uzvelk uzvalku – tajā jūtas labi un to, ja būtu nepieciešamība darba gaitās, nēsātu arī ikdienā.

Aigars atzīst, ka viņam patīkot jaunais matu sakārtojums un bijis interesanti izbaudīt pārvērtību procesu. Viņš nolēmis apmeklēt veikalu, kurā izvēlētais apģērbs izmantots pārvērtībās, un iegādāties tajā uzvalku.

Vizuālā tēla studijas Zelta šķēres vizuālā tēla stiliste Natālija Karpuka veidoja Aigaram apģērba komplektus klasiskā stilā, kas viņam vislabāk piestāv, papildinot ar moderniem aksesuāriem.

Ieteikumi:

• Piestāv klasisks stils.

• Uzdrīkstēties izvēlēties kreklus spilgtos toņos – sarkanā, violetā, dzeltenā.

Vizuālā tēla studijas Zelta šķēres vizuālā tēla stiliste Irina Zvjagina izveidoja Aigaram modernu griezumu. Vīrietim veikta uzacu, ūsu korekcija un nodzīta bārda.

Ieteikums:

• Tagad izvēlēts piemērotākais matu griezums – to ieteicams nemainīt.



Svarīgākais