MĀJAS PĀRVĒRTĪBAS: Ļaujas piedzīvojumam

Anita pirms pārvērtībām © F64

Anita Amantova (43 gadi) nolēma pieteikties pārvērtībām, lai izbaudītu kaut ko interesantu un ieviestu jauninājumus savā stilā.

«Ik pa laikam apmeklēju dažādus kursus vai seminārus, arī stila kursus. Esmu gatava pārmaiņām un ļauties piedzīvojumam,» atklāj Anita. Ar matu sakārtojumu bijuši dažādi eksperimenti, likti ilgviļņi. Krāsa arī bijusi dažāda, patīk sarkanīgi toņi. «Blonda neesmu bijusi, bet melni mati bijuši. Pārsvarā dodos uz vienu frizētavu, bet dažkārt mēdzu iegriezties arī kādā citā, ejot garām.» Ikdienas gaitās galvenokārt izvēlas bikses un džemperi, lai būtu ērti, bet apģērbā patīk arī romantika. Priekšroku dod gariem, nevis īsiem svārkiem. «Kādu laiku strādāju valsts iestādē, tad nēsāju žaketes un bikses, man patika,» atzīst pārvērtību dalībniece. Anita zina, kāda ir viņas krāsu palete, kurā reizēm ielūkojas, bet esot krāsas, kurām spurojoties pretī. «Manā garderobē nav brūnas krāsas. Patīk violeti un tumši sarkani toņi.» Reizēm vēlas uzvilkt kaut ko spilgtāku. «Iespaidiem bagāta diena! Stiliste Natālija pamudināja citādi palūkoties uz apģērbu – pēc fotosesijas veikalos pamanu apģērbu arī brūnā tonī,» atzīst Anita. Viņa uzskata, ka ļāvusies drosmīgam un skaistam matu griezumam. «Domāju, ka šajā salonā atgriezīšos vēl. Iegādājos pārvērtībās izvēlēto zaļganīgi violeto kleitu un zābakus, jo tie uzreiz «iekaroja» sirdi. Iesaku citām sievietēm nebaidīties eksperimentēt ar savu izskatu un stilu!»

Vizuālā tēla studijas Zelta šķēres vizuālā tēla stilistes Irina Zvjagina un Natālija Karpuka nokrāsoja Anitas matus šokolādes tonī un izveidoja īsu, modernu griezumu.

Ieteikumi:

• Ja Anitai ir vēlēšanās, šokolādes krāsu pakāpeniski var padarīt gaišāku.

• Piestāv īss, taisns ponijs.

Vizuālā tēla studijas Zelta šķēres nagu kopšanas speciāliste Tatjana Krumma veica Anitai klasisko manikīru un nolakoja nagus sarkanā tonī, akcentējot ar akmentiņiem.

Ieteikumi:

• Piestāv apaļa nagu forma.

• Ieteicamas SPA procedūras rokām, mājas apstākļos tās var palutināt ar olīveļļu.

Vizuālā tēla stiliste Natālija Karpuka veidoja Anitai dabīgu grimu, pieskaņojot to zaļajai acu krāsai. Anitai tika veikta uzacu korekcija un tās ķīmiski nokrāsotas.

Ieteikumi:

• Piestāv violeti, zaļi, brūni toņi.

• Veidojot vakara grimu, lūpām var izvēlēties jebkuru toni, izņemot rozā.

Vizuālā tēla stiliste Natālija Karpuka izvēlējās Anitai elegantu vakarkleitu, kurai augšdaļā horizontālas svītras un kura izceļ nēsātājas augumu. To papildina moderns apmetnis. Ikdienai izvēlēta trikotāžas kleita ar vesti, bet Anitai romantisku tēlu rada kleita violetos un zaļos toņos ar jostu, kas izceļ vidukli.

Ieteikumi:

• Piestāv violeti toņi, vieglas tekstūras audumi.

• Veidot elegantu stilu, taču tam obligāti nav jābūt klasiskam.

• Piestāv klasiski bikškostīmi, šaura piegriezuma bikses.



Svarīgākais