MĀJAS PĀRVĒRTĪBAS: Sākums jaunam stilam

Pirms pārvērtībām © F64

Antru Kolonovu (40 gadu) nolēma iepriecināt viņas meita Sintija, piesakot mammu pārvērtībām.

«Pārsteigums, protams, bija, kad to uzzināju. Ģimenē visi bija pirms tam informēti, izņemot mani. Nekad agrāk nebiju piedalījusies šādos pasākumos,» atzīst Antra un turpina, «vēlējos izbaudīt brīvdienu un piedzīvot pārvērtības, jo ikdiena aizrit darbā.» Viņai agrāk bijuši gari un biezi mati, pamazām kļuvuši īsāki. Apmēram piecus gadus viņa esot izvēlējusies īsu matu sakārtojumu, lai darba gaitās būtu ērtāk. Kādu laiku – karē griezumu, tad to nomainījusi, jo patīk pārmaiņas matu sakārtojumā. «Biju nokrāsojusi tumšākus matus, rudus un pēc tam gaišus.» Ikdienā valkā bikses, džinsus un topu, bet iemīļoti ir arī svārki un kleitas. «Pa veikaliem staigāt un iepirkties man ne visai patīk. Citi iesaka doties iepirkties bērnu apģērbu veikalā, kur ir mazāki izmēri. Pamēģināju iepirkties internetā un par pirkumu esmu priecīga. Turpmāk, iespējams, iepirkšos tur.» Rotaslietas – auskari, ķēdītes, kaklarotas – Antras kolekcijā esot, un tās viņa pieskaņo pie apģērba.

Antra teic, ka jūtoties brīnišķīgi pēc pārvērtībām, paticis pasākuma process. No tuviniekiem dzirdējusi pozitīvas atsauksmes par jauno matu sakārtojumu. «Veikalā nekad nebūtu pievērsusi uzmanību bikškostīmam. Patika apģērbu krāsu salikums pārvērtībās, turpmāk man būs, uz ko tiekties savā stilā,» atzīst Antra.

Frizētavas Šarmante friziere – modelētāja Santa Salmiņa nokrāsoja Antras gaišos matus aktuālā pērļu tonī ar violetu akcentu. Antra nesen bija apmeklējusi frizieri, tāpēc radikālas pārmaiņas griezumā neveica. Matu sakārtojumā saglabāta asimetrija un garāks ponijs.

Ieteikumi:

• Īsajiem matiem piestāv spuraināks matu sakārtojums.

• Matu sakārtojumam jāpiešķir apjoms.

• Var audzēt garākus matus un veidot lokas.

• Piestāv vēsie toņi, taču tiem nevajadzētu būt pārāk tumšiem.

Frizētavas Šarmante nagu kopšanas speciāliste Lauma Poiša veica Antrai klasisko manikīru un uzklāja uz viņas nagiem gela laku ogu sarkanā tonī.

Ieteikumi:

• Lietot eļļu kutikulai.

• Piestāv ovāla nagu forma.

Frizētavas Šarmante friziere – vizāžiste Agita Priedoliņa veidoja Antrai grimu, izmantojot gaišas acu ēnas, arī violetas, pieskaņojot tās matu tonim, tāpat kā lūpu krāsu. Tika veikta uzacu korekcija un tās nokrāsotas ar ķīmisku krāsu.

Ieteikumi:

• Ikdienā darba specifikas dēļ Antra dekoratīvo kosmētiku nelieto, bet svinīgos gadījumos var izmantot gaišas acu ēnas, ko var papildināt ar brūnu toni, lai izceltu acis.

Stiliste, nagu kopšanas speciāliste Dace Musajeva izvēlējās Antrai dzeltenu svīteri, kam muguras daļā ir audums, un džinsus, vasarīgu krāsainu bikškostīmu ar pieskaņotu jaku un apaviem, kā arī topu un kuplus svārkus, ar ko doties uz svinīgiem pasākumiem.

Ieteikumi:

• Veidot sievišķīgu tēlu.

• Piestāv dažāds stils, var izvēlēties arī nedaudz brīvāka piegriezuma apģērbu.

• Izvēlēties pasteļtoņus, kas šobrīd ir aktualitāte un Antrai piestāv.



Svarīgākais