STILS: Lai aktuālās saulesbrilles piestāv

SIRDSVEIDA jeb apgrieztais trīsstūris ir platāks deniņu rajonā un šaurāks zoda daļā. Labi piestāvēs kaķacs formas brilles, kā arī tādas, kurām ir noapaļoti stūri, lai līdzsvarotu sejas formu. Vairoga formas, tauriņformas, pilota formas un brilles bez rāmjiem arīdzan nav slikta, bet drīzāk glaimojoša izvēle. Lai gan izteiksmīgas puķes un citi dabas rotājumi šosezon rodami tikai ainavā, romantiskās būtnes ziedus var paslēpt otrpus brillēm, akcentu atstājot redzamu tikai sev vai citiem briļļu novilkšanas brīdī. Klasiski melni, tumši un kvadrātveida rāmji ir tradicionāla izvēle gadījumos, kad pāris mēnešu trendi šķiet mazsvarīgi, bet svarīgāk justies ērti un pārliecināti. © F64

Kad saules stari sāk žilbināt acis, jāsāk domāt par saulesbrillēm, un jāatceras, ka tas ir ne tikai acu aizsardzības veids, bet arī aksesuārs. Saulesbrilles jāizvēlas tādas, lai tās piestāv, tāpēc jānovērtē sava sejas forma un jāizvēlas tai atbilstoša izliekuma brilles, neaizmirstot tajās arīdzan labi justies.

Katrai sejas formai ir piemērojami briļļu tipi, kas piestāvēs labāk par citiem, jo izcels sejas pantus un noslēps nepilnības. Tomēr svarīgāk par piemērotu saulesbriļļu stilu ir izvēlēties tādas, kurās var justies ērti, pārliecinoši un kuras kļūtu par ko vairāk nekā aizsargelementu. Saulesbrilles ir aksesuārs. Un, gluži tāpat kā apģērbs, ir pakļautas dizaineru untumiem, tāpēc katru sezonu tiek piedāvātas iepriekš nebijušas vai jau redzētas, bet uzlabotas aktualitātes. Šogad to ir tik daudz, ka izpatiks ikviena gaumēm un katrai sejas formai būs iespējams piemērot ne tikai sev atbilstošāko saulesbriļļu stilu, bet arī iemīļotāko tendenci no plašā un krāsainā (burtiskā nozīmē!) to saraksta.

 

Svarīgākais