MĀJAS PĀRVĒRTĪBAS: Solis pretim pavasarim

Solvita Seržāne pirms pārvērtībām © F64

Solvita (42 gadi) vienmēr ar interesi aplūkojusi stila lappuses žurnālos un skatījusies TV raidījumus, taču pati nav uzdrošinājusies pieteikties.

«Biju saaukstējusies un vēlējos sevi sievišķīgi iepriecināt, tāpēc aizpildīju anketu,» atceras Solvita. No saviem garajiem matiem šķīrusies, kad uzsākusi darba gaitas, un tie pakāpeniski kļuvuši aizvien īsāki. Matiem viņa izvēlas tumšus dabiskus, brūnganus toņus. «Kad pirms pāris gadiem bija iekrāsotas sīkas šķipsnas, tad efekts kļuva par defektu – mati izskatījās sirmi,» atzīst Solvita. Griezumi tiekot nedaudz mainīti. Esot bijusi zēngalviņa, bet draudzenes mudinājušas, ka neizskatoties sievišķīgi. «Kardinālas pārmaiņas neveicu, bet jaunus akcentus matu sakārtojumā izvēlos.» Ikdienā patīk brīvs, ērts apģērbs, taču darba gaitās nākoties izvēlēties lietišķu stilu. Tāpēc garderobē lielākoties ir pelēki, melni, tumši zili toņi, bet akcentam – sarkans. «Man ļoti patīk samts. Garderobē ir vairāki apģērbi no šāda auduma,» atzīst Solvita. No aksesuāriem izmanto rotas, šalles un piespraudes. Dekoratīvo kosmētiku lieto ļoti minimāli.

Solvita teic, ka pēc pārvērtībām jūtoties pacilāta un it kā būtu devusies soli pretī pavasarim. No apkārtējiem saņēmusi pozitīvas atsauksmes. Krustmeita Lauma novērtējusi, ka tagad krustmātei esot viens no labākajiem matu sakārtojumiem, kāds jebkad bijis. «Turpmāk pievērsīšu uzmanību košākiem akcentiem un tam, kas ir manā kosmētikas maciņā,» atzīst Solvita.

Profesionālās skaistuma skolas friziermākslas pedagoģe Linda Blūma un studente Monta Kravcova nokrāsoja Solvitas matus, kas bija dabiski tumši brūni, par vienu toni gaišākus ar lillā nokrāsu, ko papildina sarkanas šķipsnas. Tika izveidots bobs – karē griezums.

Ieteikumi:

• Piestāv taisni, karē, arī īsie un avangardiskie griezumi.

• Piestāv tumšie vēsie toņi – bordo, violetie, melnie, lillā.

• Piestāv īss, slīps ponijs.

Profesionālās skaistuma skolas studente Jekaterina Rimare veica Solvitai klasisko manikīru un nolakoja nagus ar gela laku sarkanā tonī, ko papildina zils tonis vienam nagam. Šobrīd aktualitāte – vienam nagam akcentam izvēlēties atšķirīgu toni.

Ieteikumi:

• Piestāv ovāla nagu forma.

• Jālieto eļļa kutikulai un barojošs roku krēms.

Profesionālās skaistuma skolas studente Zane Vigule veidoja Solvitai dienas grimu neitrālos toņos. Tika veikta uzacu korekcija.

Ieteikumi:

• Ikdienā vēlams ietonēt acis, izmantojot melnu zīmuli, skropstu tušu un matētas acu ēnas vēsos toņos.

• Ikdienā ieteicams lūpu spīdums, it īpaši, ja galvenais akcents tiek veidots lūpām, nevis acīm.

Profesionālās skaistuma skolas stila un vizāžas pedagoģe, stiliste Zane Melnace izveidoja Solvitai sievišķīgu tēlu svinīgiem pasākumiem – izvēlējās zaļu kleitu un zilu žaketi, ko papildina pieskaņota rota un tumši zilas laiviņas. Otrā komplektā – klasiska kleita ikdienai, kas no vidukļa līnijas ir kuplināta, ar pagarinājumu. To papildina sportiska stila apavi.

Ieteikumi:

• Piestāv sievišķīgas kleitas, kas izceļ augumu.

• Var nēsāt gan apavus uz augstiem papēžiem, gan brīva stila apavus.

Pārvērtības notika: Rīgā, Profesionālajā skaistuma skolā Avotu ielā 10 – 18

Dāvana:

Friziera pakalpojumi EUR 8,50 

Grims EUR 6

Manikīrs EUR 7

Stils – mini pārvērtība EUR 100

Kopā EUR 121,50

Žurnālā Māja atgriežas pārvērtības! Gaidām pieteikumus!

Vārds

Uzvārds

Vecums

Adrese

Kontakttālrunis

Auguma parametri

Apavu izmērs

Kādēļ vēlies piedalīties pārvērtību konkursā?

(Fotogrāfija ir jāsūta obligāti)

Savu pieteikumu sūti uz adresi:

Žurnāls Māja, Cēsu iela 31/2, Rīga, LV1012 ar norādi Pārvērtību konkursam