Izsmalcināta maltīte.
SASTĀVDAĻAS (4 porcijām):
8 olas
4 ēd. k. omāra gaļas (var aizvietot ar vēžiem, krabjiem, garnelēm)
4 tējk. tartara mērces vai majonēze ar garšvielām
2 lieli kartupeļi
0,5 l olīveļļas
4 tējk. foreles kaviāra
Dekorēšanai – diedzēti graudi, maurloki
PAGATAVOŠANA: no četrām olām iegūst čaumalu – tajās tiks pildīti salāti. Otras četras olas novāra (izmantos tikai dzeltenumus). Kartupeļus sagriež smalkos salmiņos un fritē eļļā. Olu dzeltenumus saberž viendabīgā masā un pievieno omāra (vai citai) gaļai. asu uzmanīgi iepilda olas čaumalā. Virsū liek kaviāru. Uz šķīvja no fritētiem kartupeļiem un diedzētiem graudiem veido pamatu, kura vidū liek pildīto olu. Rotā ar maurlokiem.