Sastāvdaļas: 3 nogatavojušās hurmas, 350 ml 35% saldā krējuma, 3 ēdamkarotes auzu pārslu, 2 ēdamkarotes mandeļu pārslu, 6 tējkarotes vīnogu degvīna, 3 tējkarotes brūnā cukura, 2 tējkarotes šķidra medus, ceturtdaļa tējkarotes jūras sāls.
Pagatavošana: hurmai notīra mizu, mīkstumu sagriež nelielos gabaliņos. Nelielā cepamajā formā liek auzu pārslas un mandeļu pārslas, pievieno 1 līdz 1,5 tējkaroti cukura, sāli un visu samaisa. Liek cepeškrāsnī uz 5 minūtēm, pēc tam atdzesē. Krējumam pievieno tējkaroti medus un saputo ar mikseri. Kad krējums sāk sabiezēt, pievieno otru karoti medus un sakuļ biezā masā. Trauciņos kārto hurmu, ielej vīnogu degvīnu, uzkaisa nedaudz cukura, virsū liek saputoto krējumu ar medu. Liek ledusskapī. Atdzesētajam desertam uzkaisa auzu – mandeļu pārslas.