Šis garšīgais ēdiens priecēs ik vienu ģimenes locekli
Burkānu suflē
Sastāvdaļas: 500 g burkānu, 20 g sviesta, pustējkarote sāls, pustējkarote kanēļa, rīvēts muskatrieksts, pipari, 100 g mandeļu, 4 olu baltumi, 100 g bieza krējuma, 4 olu dzeltenumi.
Pagatavošana:burkānus sagriež ripiņās, apcep sviestā un pievieno garšvielas. Katlam uzliek vāku un sautē 20 minūšu, tad noņem to un vāra, kamēr iztvaiko šķidrums. Mandeles apvāra nelielā ūdens daudzumā, noskalo ar aukstu ūdeni, noloba miziņu. Burkānus un mandeles sakuļ biezenī, izberž caur sietu.
Olu dzeltenumus sakuļ krēmveida masā, sajauc ar krējumu un burkānu masu. Olu baltumus sakuļ stingrās putās, iecilā masā. Visu pilda veidnītēs, kas ieziestas ar sviestu, un cep sakarsētā cepeškrāsnī.