RECEPTES: Brauniji ar krēmveida siera pildījumu

© publicitātes

Šāds šokolādes našķis vislabāk piestāvēs pie kūpošas kafijas tases.

Sastāvdaļas: 200 g Laimas tumšās šokolādes,200 g sviesta, 200 g cukura, 5 olas, 110 g kviešu miltu, 500 g krēmveida siera.  

Pagatavošana: lielā kastrolī liek vārīties ūdeni. Sviestu sagriež gabaliņos, šokolādi salauž un liek karstumizturīgā traukā vai kastrolī. Tiklīdz ūdens sāk vārīties, noņem lielo kastroli no uguns un liek tajā mazo tā, lai šokolāde nenokļūst ūdenī. Samaisa, kamēr iegūst viendabīgu masu, kurai pēc konsistences jābūt kā šķidram kefīram vai pat pienam. Pievieno atdzisušo šokolādes masu, samaisa. Ieber miltus, kas sajaukti ar irdinātāju. Atsevišķā traukā sakuļ sieru, 2 olas un 70 g cukura. Cepamo formu iesmērē ar sviestu un ieklāj tajā pergamentu. Ielej šokolādes masu, atstāj tikai pāris ēdamkarotes, izlīdzina. Virsū liek siera masu, taču nesajauc, un izlīdzina. Virsū liek pāri palikušo šokolādes mīklu. Sadursta ar dakšiņu, lai iegūtu marmorveida garozu. Cep 30 līdz 40 minūtes 180 grādu temperatūrā.

Svarīgākais