RECEPTE: Cūkgaļas strēmeles ar šampinjoniem un rīsiem

© Māja

Piedāvā bāra Stender’s šefpavāre Krista Oficiere un bārmenis Roberts Plaudis

Cūkgaļas strēmeles ar šampinjoniem un rīsiem (vienai personai)

Sastāvdaļas: 150 g cūkgaļas, 25 g marinētu šampinjonu, 30 g tomātu savā sulā, saldais krējums, garšvielas pēc izvēles, 100 g rīsu, sāls,eļļa

Pagatavošana: cūkgaļu sagriež garenās strēmelītēs un uz neilgu laiku iemarinē marinādē, kas sastāv no eļļas un garšvielām pēc izvēles. Tad liek uz uzkarsētas pannas, apcep, kamēr gaļa kļūst brūna. Pēc tam pievieno šampinjonus, tomātus savā sulā, garšvielas un saldo krējumu, skatoties, cik šķidru mērci vēlas. Sautē, kamēr ēdiens iegūst krēmīgu konsistenci. Pasniedz ar vārītiem rīsiem un svaigiem dārzeņiem.

Svarīgākais