Krītot uz slidenas ielas, sieviete gūst asins izplūdumu galvā

Vakar Vidzemē, pakrītot uz slidenas ielas, 44 gadus veca sieviete nonākusi slimnīcā ar aizdomām par asins izplūdumu galvā, ziņo Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola.

Savukārt kāds 30 gadus vecs vīrietis Vidzemes reģionā guvis nopietnus pēdu apsaldējumus, jo ilgstoši staigājis gumijas zābakos.

Tikmēr divi cilvēki vakar guvuši darba traumas. Latgalē 30 gadus vecs vīrietis nogādāts slimnīcā ar iespējamu kājas lūzumu, bet Vidzemē 50 gadus vecs vīrietis hospitalizēts ar pirkstu savainojumiem, kas gūti, kad, tīrot apkures katlu, vīrietim kādā rotējošā mehānismā ierauta roka.

Vēl pagājušajā diennaktī kāds 19 gadus vecs jaunietis guvis sejas apdegumus, kad dedzinājis riepu un tā negaidīti uzliesmojusi. Viņš no Zemgales pārvests uz Rīgu.

Kopumā aizvadītajā diennaktī mediķi saņēmuši 1365 izsaukumus, no tiem 163 saistīti ar traumu gūšanu.

Latvijā

Valsts vides dienests (VVD) sadarbībā ar Bauskas novada pašvaldības policiju pārkāpumu izdarīšanas laikā pieķēris personas, kas Bārbeles pagastā nelegāli noglabājuši atkritumus, kopumā piesārņojot aptuveni 0,3 hektāru teritoriju, aģentūru LETA informēja VVD sabiedrisko attiecību vadītāja Aija Jalinska.

Svarīgākais