Bērnu slimnīca aicina uz tikšanos ar ārstu

Bērnu klīniskā universitātes slimnīca arī šogad organizē pasākumu "Satiec savu ārstu un māsiņu!"

Tas sniedz iespēju pacientiem un viņu vecākiem satikties, aprunāties un pabūt kopā ar ārstiem un māsām, kuri palīdzēja atveseļošanās procesā.

Slimnīcas pārstāve Romēna Namniece norāda, ka atveseļošanās process bieži vien turpinās mājās vēl ilgi pēc izrakstīšanās no slimnīcas un atkalredzēšanās ar savu ārstu un māsiņu rada jaukas emocijas – pacientiem un vecākiem ir prieks atkal satikt speciālistus, kuri sniedza nepieciešamo, savukārt ārstiem un māsiņām ir gandarījums redzēt savus pacientus atkal veselus.

Tikšanās reizē bērniem un vecākiem kopā ar savu ārstu un māsiņu būs iespēja piedalīties radošās darbnīcās, kā arī būs sarūpēts neliels muzikāls pārsteigums. Šogad bijušie pacienti tiks gaidīti ciemos abās Bērnu slimnīcas novietnēs – Torņakalnā un Gaiļezerā. 9. oktobrī no pulksten 16 Saulaino dienu bibliotēkā (Torņakalnā) ar saviem bijušajiem pacientiem tiksies ārsti un māsiņas no apvienotās 3. un 22. nodaļas, bet Gaiļezerā no pulksten 16 I. Rankas auditorijā ar saviem bijušajiem pacientiem tiksies 5. un 7. nodaļas ārsti un māsiņas. Savukārt 30. oktobrī no pulksten 16 Torņakalnā savus bijušos pacientus gaidīs intensīvās terapijas nodaļas kolektīvs. Bērnu slimnīca aicina dalību pasākumā pieteikt līdz 5. oktobrim, rakstot uz epastu elina.neimane@bkus vai zvanot pa tālruni 67064483, 25680188. Pieteikumā lūgums norādīt nodaļu, ārsta vai/un māsiņas vārdu, uzvārdu, kuru vecāki un bijušie pacienti vēlas satikt.

Latvijā

Latvijas Universitātes (LU) fonds saņēmis vienu miljonu eiro lielu ziedojumu no uzņēmuma "MikroTik" Eksakto zinātņu un tehnoloģijas fakultātes un Medicīnas un dzīvības zinātņu fakultātes atbalstam, informē augstskola.

Svarīgākais