Jau ceturto gadu fitnesa klubi vērs durvis bezmaksas apmeklējumam

6.oktobrī, jau ceturto gadu pēc kārtas, Latvijas iedzīvotājiem tiks vērtas vaļā Latvijas fitnesa klubu durvis bezmaksas apmeklējumam.

Projekta rīkotājs, "Latvijas Veselības un Fitnesa asociācija", aicina ikvienu iedzīvotāju izmantot iespēju un visas dienas garumā apmeklēt fitnesa klubus bez maksas. Tādā veidā ikviens var iepazīties ar piedāvātajiem pakalpojumiem, izmēģināt dažādas interesantas nodarbības, kā arī saņemt profesionāļu konsultācijas par fizisko aktivitāšu uzsākšanu.

Asociācija ar šo projektu ik gadu palielina to aktīva dzīvesveida uzsācēju skaitu Latvijā, kas ikdienā sāk nodarboties ar fitnesu. Iepriekšējo gadu pieredze liecina, ka iedzīvotāji ir ļoti pretimnākoši un labprāt apmeklē šo pasākumu. Asociācija uzsver, ka tas ir brīnišķīgs veids kā palīdzēt cilvēkam saņemties un spert nozīmīgu soli savas veselības uzlabošanā.

Uz kopīgām aktivitātēm aicina sekojoši fitnesa klubi:

City Fitness, Atlētika, Fitland, Tornado, Centrs, Body Sport, Studija Sports Pluss, Ķeizarmežs, Infinity Fitness, Madam Fitness, Baltijas Fizioterapija, Baltic Medicum, Dambo Fitness, DCH Studija, Infinity Fitness un Sportima.

Svarīgākais