Mārtiņš Rītiņš gatavos spēcinošu maltīti Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas pacientiem

© F64

Mārtiņdienā, 10.novembrī plkst. 16.00 Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā Mārtiņa fonds sadarbībā ar Mārtiņu Rītiņu organizēs 20. nodaļas bērniem svētkus.

Mārtiņa Fonds sagatavojis katram mazajam pacientam nelielas dāvaniņas un sagādājis pārsteigumu. Sabiedrībā populārais Mārtiņš Rītiņš sagatavos mazajiem pacientiem spēcinošu īpašu svētku mielastu, bet Baiba Grīna, stiliste un grima māksliniece bērniem apgleznos sejiņas, tā iezīmējot pāreju uz budēļu un priecīgo un cerības nesošo Ziemassvētku sagaidīšanas laiku. Fotogrāfs Aigars Jansons dāvinās katram bērnam fotogrāfijas ar apgleznotajām sejiņām, informē Mārtiņa fonda sabiedrisko attiecību menedžere Inga Jaunzeme.

Mārtiņa Fonds katru gadu atbalsta mazos Bērnu klīniskās slimnīcas 20. nodaļas pacientus Mārtiņdienā, dāvinot attīstošas rotaļlietas, spēles, organizējot leļļu teātra izrādes, aicinot slavenus operdziedātājus un aktierus. Pavārgrāmatu autors, restorāna īpašnieks un iecienīta raidījuma dalībnieks Mārtiņš Rītiņš jau vairākkārt Mārtiņdienā ir atbalstījis slimos bērnus, dāvājot ne tikai svētku prieku, bet arī dažādus gardus cienastus bērnu atlabšanas veicināšanai. Kāds svētku mielasts būs šogad, šobrīd ir noslēpumā tīts un būs pārsteigums mazajiem bērniem.

Latvijā

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) šogad pirmajā pusgadā sakārtojusi 16 ēkas 11 adresēs, kurām piešķirts A un B kategorijas vidi degradējošas būves statuss, informē VNĪ valdes loceklis Andris Vārna.