Bērnu slimnīcā nonācis ar žurku indi saindējies mazulis

Vakar uz Bērnu klīnisko universitātes slimnīcu vecāki atveduši gadu vecu mazuli, jo viņiem radās aizdomas, ka bērns varētu būt saindējies ar žurku indi.

Kā aģentūrai LETA sacīja slimnīcas pārstāve Romēna Namniece, bērns uz slimnīcu tika atvests svētdien vakarā un patlaban viņš ārstējās slimnīcā. Bērna veselības stāvoklis ir apmierinošs, viņam arī tiek veikta kuņģa skalošana, taču vēl vairākas dienas mazulim būs jāpaliek slimnīcā, jo žurku indes iedarbība mēdz izpausties arī pēc vairākām dienām, norādīja Namniece.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Bauskas slimnīcā, sākotnēji vecāki mazuli bija atveduši uz šo slimnīcu, jo bērna tuvumā konstatējuši žurku indi un viņiem radās aizdomas par saindēšanos, bet vēlāk viņi nolēma bērnu nogādāt Bērnu slimnīcā Rīgā.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.