Bērnu slimnīcas saimniecības direktors Zaharāns izturējis pārbaudes laiku

Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas jaunais saimniecības (tehniskais) direktors Inārs Zaharāns pārbaudes laikā attaisnojis uz viņu liktās cerības, tāpēc darba attiecības ar viņu tiek turpinātas, aģentūru LETA informēja Bērnu slimnīcā.

Bērnu slimnīcas pārstāve Romēna Namniece aģentūrai LETA pastāstīja, ka Zaharāna pārbaudes laiks šajā amatā jau noslēdzies un darbu slimnīcā viņš turpinās. Pārbaudes laikā viņš sevi pierādījis ar precīzu, profesionālu un kvalitatīvu darbu, skaidroja Namniece.

Jau ziņots, ja 18.februārī noslēdzās konkurss uz Bērnu slimnīcas saimniecības direktora vakanto amata vietu, kurā ir uzvarējis Inārs Zaharāns. Ar viņu tika noslēgts darba līgums ar pārbaudes laiku uz trim mēnešiem.

Zaharāns Latvijas Universitātes Ekonomikas fakultātē ieguvis sociālo zinātņu maģistra grādu ekonomikā, bet biznesa augstskolā "Turība" iegūta uzņēmējdarbības kvalifikācija. Pēdējā Zaharāna darba vieta bijusi Rīgas domē, kur viņš ieņēmis tehniskā direktora amatu.

Jaunā darbinieka pienākumi ir noteikt un formulēt infrastruktūras nodrošināšanas dienestu, tas ir, ēdināšanas, transporta, saimniecības, tehniskās daļas, darbības pamatvirzienus, plānot, organizēt, koordinēt, motivēt un kontrolēt to darbību.

LETA jau ziņoja, ka iepriekšējais slimnīcas saimnieciskais direktors bija Aivars Lisenko, kurš bija iesaistīts korupcijas skandālā slimnīcas iepirkumu lietā.

Latvijā

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Dienvidkurzemes iecirkņa amatpersonas meklē bezvēsts prombūtnē esošo 1953.gadā dzimušo Elenu Fedorovu, kura vakar, 19.septembrī ap pulksten 12.00 izgāja no savas dzīvesvietas Liepājā, Siļķu ielā un līdz šim brīdim viņas atrašanās vieta nav zināma.

Svarīgākais