Pasaules Fizioterapijas dienā Stradiņa slimnīcā – bezmaksas konsultācijas

8. septembris ir Pasaules Fizioterapijas diena, kuras mērķis – uzsvērt fizioterapijas nozīmi cilvēka veselības saglabāšanā. Šajā dienā no plkst. 9.00 līdz 15.00 Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas Fizikālas medicīnas un rehabilitācijas centra ārsti un fizioterapeiti sniegs bezmaksas konsultācijas visiem interesentiem.

Fizioterapeits ir speciālists, kurš novērtē pacienta fizisko stāvokli, sniedz dzīvesveida ieteikumus un izvēlas piemērotākos vingrojumus, lai novērstu kustību traucējumus, sāpes, tūsku un citas problēmas.

Interesenti var pieteikties centra reģistratūrā pa tālruni 67069791. Mediķi gaidīs gan pacientus, kuriem ir kādas veselības problēmas, gan tos, kuri vēlas uzlabot savu veselību un izvairīties no slimībām.

Savukārt laikā no plkst. 12.00 līdz 14.00 uz fizioterapeita konsultāciju aicināti tiek bronhiālās astmas pacienti. Fizioterapija īpaši ieteicama pacientiem ar kaulu, locītavu un muskuļu kaitēm, pēc traumām un operācijām, neiroloģiskiem pacientiem ar muguras sāpēm, sejas nerva bojājumu, galvassāpēm, pēc insulta; fizioterapija palīdz arī sirds slimību un diabēta pacientiem. Bezmaksas konsultācija ir lieliska iespēja atrast savu fizioterapeitu.

Svarīgākais