Liepājas reģionālajā slimnīcā var pierakstīties elektroniski

Pie Liepājas reģionālās slimnīcas Konsultatīvās nodaļas speciālistiem un uz izmeklējumiem tagad iespējams pierakstīties, izmantojot internetu.

Ikviens, kuram ir nepieciešams pierakstīties pie kāda no Konsultatīvas nodaļas ārstiem - speciālistiem vai uz izmeklējumiem, to var izdarīt internetā, rakstot uz e-pastu "e-pieraksts@liepajasslimnica.lv" vai slimnīcas interneta lapas liepajasslimnica.lv augšējā daļā atrodot lodziņu "e-pieraksts", uzklikšķinot uz tā un aizpildot piedāvāto formu, norādot ārsta apmeklējuma vai izmeklējuma veikšanas dienu un laiku un kontakttālruņa numuru.

Pēc tam vienas līdz divu dienu laikā slimnīcas reģistrators piezvanīs uz norādīto telefona numuru, lai konkrēti vienotos par pakalpojuma saņemšanas laiku.

Šī iespēja ieviesta, domājot par pacientu un klientu ērtībām, jo nav noslēpums, ka slimnīcā, palielinoties ambulatoro pacientu skaitam, īpaši rīta stundās ir grūtības sazvanīt Konsultatīvo nodaļu.

Latvijā

Kārtējie trīs miljoni, kas iztērēti valstij neizdevīgi un izšķērdīgi. Zaļais kurss drīzāk izmantots kā aizsegs nepamatotam līdzekļu izlietojumam. Tik skarbi ir Valsts kontroles secinājumi par zemkopības ministrijas e auto uzlādes staciju tīklu. Revidenti materiālus nodevuši tiesībsargiem un Iepirkumu uzraudzības birojam, vēsta "Nekā Personīga".

Svarīgākais