Aicina pacientus uzrakstīt savu osteoporozes stāstu

Latvijas Osteoporozes pacientu un invalīdu asociācija aicina ikvienu osteoporozes pacientu ienākt www.osteo.lv un uzrakstīt savu osteoporozes stāstu, nra.lv informēja Latvijas Osteoporozes pacientu un invalīdu asociācijā (LOPIA).

Mājas lapa darbojas kopš 2009. gada 15. oktobra. Tajā ir osteoporozes pacientiem un viņu tuviniekiem nepieciešamā informācija par kaulu veselību, par slimību, par ārstēšanas un profilakses iespējām. Tas ir informācijas resurss, kur apkopoti visi avīzes par kaulu veselību - Osteo ziņas numuri (latviešu un arī krievu valodā. Ikvienam cilvēkam būs noderīga sadaļa – Osteo vingrojumi, kur pieejams vingrojumu komplekss, kas īpaši izstrādāts osteoporozes atvairīšanai un ārstēšanai. Lai noteiktu savu osteoporozes risku, mājas lapā ir pieejama elektroniski aizpildāma osteoporozes riska noteikšanas forma, ko izstrādājis Aivars Lejnieks. Joprojām darbojas arī LOPIA bezmaksas tālrunis - 80 00 00 18. Zvaniet, lai uzzinātu papildus informāciju par kaulu veselību, osteoporozes diagnostiku un citiem ar šo slimību saistītiem jautājumiem.

Latvijā

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Austrumu pārvalde meklē bezvēsts prombūtnē esošo 2014. gadā dzimušo Gabrielu Krūmiņu. Zēns šā gada 19. septembrī izgāja no mājām Rīgā, Krustpils ielā, lai it kā dotos uz skolu Rīgā, Sesku ielā, taču uz mācību stundām nav ieradies. Gabriels nav atgriezies mājās.