Rīgas nedzirdīgo bērnu internātpamatskolai dāvina dabīgu pretsaaukstēšanās līdzekli

16. decembrī, vēlot veselību un aicinot bērnus būt fiziski aktīviem arī ziemā, farmācijas kompānija Mepha Baltic SIA Rīgas nedzirdīgo bērnu internātpamatskolai dāvina dabīgo pretsaaukstēšanās produktu - "GreenDo" karsto dzērienu.

Saaukstēšanās izraisītas elpceļu problēmas bērniem ar dzirdes traucējumiem ir īpaši nevēlamas. Kā zināms, uzturēšanās svaigā gaisā un fiziskās aktivitātes, stiprinot imunitāti, ir labākie veselības profilakses līdzekļi, īpaši gripas sezonā.

Mepha Baltic un "GreenDo" aicina bērnus un viņu vecākus gaidāmajās brīvdienās nepalikt mājās, bet aktīvi izbaudīt ziemas priekus un Latvijas dabas skaistumu.

Daļa no bērniem ikdienā dzīvo skolas internātā. Dāvinājuma mērķis ir vīrusu sezonā palīdzēt Rīgas nedzirdīgo bērnu internātpamatskolas audzēkņiem būt veseliem un pēc brīvlaika droši atkal atgriezties pie mācībām.

GreenDo" karstajā dzērienā ietilpst 20 vērtīgu ārstniecības augu ekstrakti un ēteriskās eļļas, kas palīdz remdēt kakla sāpes, mazina kakla kairinājumu, ļauj vieglāk elpot un veicina atklepošanu, kā arī uzmundrina, stiprina organismu un stimulē ātrāku atveseļošanos.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.