Avārijā iet bojā motociklists

Sestdien satiksmes negadījumos Latvijā gājis bojā motociklists, kādam vīrietim uzbraucis vilciens, kā arī cietuši vairāki gājēji, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā inspektore Sintija Virse.

Kārsavas novada Salnavas pagasta Aizeļkšņos gāja bojā 1985.gadā dzimis motociklists, kurš ar motociklu „IŽ Jupiter” iebraucis grāvī un apgāzies. Vīrietis miris negadījuma vietā.

Galapunktā Abrenes ielā, Rīgā, autobuss, kuru vadīja 1961.gadā dzimis šoferis, uzbraucis gājējai, kas bijusi alkohola reibumā. 1955.gadā dzimusī sieviete ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Savukārt Slokas ielā, Rīgā, 1980.gadā dzimuša vīrieša vadītā automašīna „Mazda” notriekusi sievieti un mazu meiteni. 1988.gadā dzimusī sieviete nopietnas traumas nav guvusi un arī 2009.gadā dzimusī meitene pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas no slimnīcas atlaista mājās.

Zem vilciena Rīga-Valga pakļuvis kāds 1991.gadā dzimis vīrietis, kurš sēdējis uz sliedēm Priekuļu novadā, apmēram 400 metrus no Dukuru pārbrauktuves Jāņmuižas virzienā. Jaunais vīrietis ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēts 55 ceļu satiksmes negadījums, kuros cietuši 12 cilvēki, bet viens gājis bojā.