Satiksmes negadījumos cietuši divi bērni

Vakar ceļu satiksmes negadījumos atkal cietuši bērni. Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Lita Juberte aģentūru LETA informēja, ka Salaspilī automašīnas negadījumā cietis 2008.gadā dzimis zēns, kurš pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas ievietots slimnīcā. Automašīnas un velosipēda sadursmē Ķekavas novadā cietis nepilngadīgs velosipēdists.

Plkst.19.27 Salaspils novadā uz ceļa Saurieši - Salaspils 1979.gadā dzimusi sieviete, braucot ar automašīnu "Audi", netika galā ar tās vadību, nobrauca no braucamās ceļa daļas un apgāzās. Satiksmes negadījumā cieta autovadītāja, kāds pagaidām nenoskaidrots automašīnas pasažieris, kurš no hospitalizācijas atteicās, un 2008.gadā dzimušais zēns, kurš arī brauca šajā automašīnā.

Ķekavas novadā 1987.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Citroen" uzbrauca velosipēdam, kuru vadīja 2001.gadā dzimis zēns. Cietušais velosipēdists ievietots slimnīcā. Satiksmes negadījumā cietusi arī 1990.gadā dzimusi automašīnas pasažiere, kura pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas no hospitalizācijas atteikusies.

Svarīgākais