Vakar ceļu satiksmes negadījumos cietuši 18 cilvēki

Vakar ceļu satiksmes negadījumos cietuši 18 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijas pārstāve Lita Juberte.

Kopā valstī reģistrēti 79 ceļu satiksmes negadījumi. No tiem 12 negadījumi bija ar cietušajiem.

Kā informē Valsts policija, Bauskas novada Codes pagastā uz Bauskas šosejas 1983.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Volvo S40", aizmiga pie stūres, nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca grāvī. Negadījumā cieta automašīnas vadītājs un pasažieri - 1952.gadā dzimis vīrietis un 1946.gadā dzimusi sieviete.

Liepājā, Brīvības ielā vakar ap plkst.2 naktī, kāda nama pagalmā pagaidām nenoskaidrots vadītājs, vadot automašīnu "VW Bora" uzbrauca diviem sēdošām sievietēm. Cietušās, 1961. un 1977.gadā dzimušās sievietes nogādātas slimnīcā

Savukārt Cēsīs, Pētera un Līgatnes ielu krustojumā 1984.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Audi A3", nepalaida pa galveno ceļu braucošo "Mercedes Benz 412", kuru vadīja 1968.gadā dzimis vīrietis. Sadursmē cieta "Audi" vadītāja un 2009.gadā dzimušais šīs pašas automašīnas pasažieris.

Pēc policijas sniegtās informācijas Skrīveros kāds 1984.gadā dzimis motorollera vadītājs, veicot apdzīšanu, sadūrās ar 1958.gadā dzimušu velosipēdistu. Abi sadursmē iesaistītie nogādāti slimnīcā.

Vēl kāds velosipēdists cieta Babītes novadā. 1985.gadā dzimis vīrietis, braucot ar velosipēdu pa veloceliņu Priedaines virzienā nenoskaidrotos apstākļos nokrita no velosipēda. Cietušais vīrietis nogādāts slimnīcā.

Vēl viens velosipēdists 1968.gadā dzimušais vīrietis, nokrita no braucamrīka un guva traumas Jūrmalā. Arī šis velobraucējs nogādāts slimnīcā.

Latvijā

Speciālos avio līgumreisus valsts amatpersonas varēs izmantot gan ārkārtas situācijās vai izņēmuma stāvoklī, gan gadījumos, kad regulārie komercreisi ir jāgaida ilgāk par 12 stundām pirms vai pēc apmeklējamā pasākuma, paredz Valsts kancelejas (VK) izstrādātie grozījumi regulējumā par kārtību, kādā atlīdzināmi ar komandējumiem saistītie izdevumi.

Svarīgākais