Tuvojoties gadu mijai, milzīgs pieprasījums pēc vilciena biļetēm uz Maskavu

© Scanpix/AFP

Pasažieriem, kuri gada beigās un nākamā gada sākumā ceļos uz Maskavu, būs pieejams papildvilciens "Jūrmala", ņemot vērā, ka jau šobrīd starptautisko pasažieru vilcienu potenciālo pasažieru skaits pārsniedz pārdošanā esošo vietu skaitu, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja VAS "Latvijas dzelzceļš".

Uzņēmumā skaidro, ka arī šogad, tuvojoties Ziemassvētku un Jaungada svētku brīvdienām, ievērojami palielinājies pieprasījums pēc vilciena biļetēm starptautiskajā maršrutā uz Maskavu.

Lai nodrošinātu pasažieriem iespēju doties svētku ceļojumā maršrutā Rīga-Maskava, starptautisko pasažieru pārvadājumu operators "LDz Cargo" papildus norīkos firmas vilcienu "Jūrmala".

No Rīgas vilciens aties plkst.18.15 šī gada 28. un 29.decembrī un 2013.gada 03., 06., 07. un 08.janvārī. Vilciens pienāks Maskavā nākamajā dienā plkst.13.10 pēc Maskavas laika.

No Maskavas vilciens aties plkst.22 pēc Maskavas laika šī gada 29. un 30.decembrī un 2013.gada 04., 07., 08. un 09.janvārī. Vilciens pienāks Rīgā nākamajā dienā plkst.12.05.

Šajā laikā esošajam firmas vilcienam "Latvija" Rīga- Maskava un vilcienam Rīga-Sanktpēterburga sastāvi tiks papildināti līdz maksimālajam vagonu skaitam.

LDz atgādina, ka pasažieri, iegādājoties biļetes internetā, var izmantot elektroniskās reģistrācijas iespēju un doties uz vilcienu, līdzi ņemot tikai pasi.

Koncerns "Latvijas dzelzceļš" sastāv no valdošā uzņēmuma VAS "Latvijas dzelzceļš" un piecām meitassabiedrībām - AS "LatRailNet", kas veic infrastruktūras maksas noteikšanu un dzelzceļa infrastruktūras jaudas sadali, SIA "LDz Cargo", kas nodrošina dzelzceļa kravu pārvadājumus un starptautiskos pasažieru pārvadājumus, infrastruktūras būvniecības un uzturēšanas uzņēmuma SIA "LDz Infrastruktūra", ritošā sastāva remonta un uzturēšanas uzņēmuma SIA "LDz Ritošā sastāva serviss", kā arī apsardzes uzņēmuma SIA "LDz Apsardze".

Svarīgākais