Rīgā zem auto pakļūst četrus gadus vecs zēns

Vakar Rīgā vieglā automašīna notriekusi kādu četrus gadus vecu zēnu.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Mālpils ielā 1970.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Audi" notrieca 2008.gadā dzimušu zēnu, kurš ar sasitumiem nogādāts slimnīcā un pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas atlaist mājās.

Savukārt Burtnieku novada Valmieras pagastā 1970.gadā dzimis vīrietis ar kravas automašīnu "MAN" nobrauca no ceļa un apgāzās. Transportlīdzekļa vadītājs ar lūzumiem nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 50 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši deviņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 23 avārijas, kurās cieta četri cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 16 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Septiņi no tiem bija autovadītāji, deviņi - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti seši transportlīdzekļu vadītāji - divi autovadītāji un četri velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Svarīgākais