Noteikti satiksmes ierobežojumi uz Ulmaņa gatves pārvada

Kā informē Rīgas domes Satiksmes departaments, no 1.augusta uz Kārļa Ulmaņa gatves satiksmes pārvada pār dzelzceļu stāsies spēkā ātruma ierobežojums 40 kilometri stundā, kā arī labajā joslā abos braukšanas virzienos kustība ir atļauta tikai tiem transportlīdzekļiem, kuru faktiskā masa nepārsniedz 3,5 tonnas.

Rīgas domes Satiksmes departaments lēma noteikt satiksmes ierobežojumus uz Kārļa Ulmaņa gatves pārvada pār dzelzceļu, ņemot vērā ārkārtas speciālās inspekcijas slēdzienu, kurā tika konstatēts, ka pārvada pārseguma plātnēm labā malējā joslā ir samazinājusies nestspēja un var radīt draudus satiksmes drošībai. Remontdarbi uz pārvada tiks uzsākti nākamā gada pavasarī.

Transporta līdzekļu vadītāji aicināti sekot līdzi ceļa zīmēm, ievērot noteiktos braukšanas ātruma ierobežojumus, kā arī būt saprotošiem attiecībā pret tiem transportlīdzekļu vadītājiem, kuri pārkārtosies no labās malējās joslas uz kreiso braukšanas joslu.

Latvijā

Pagājušajā nedēļā uzzinājām, ar ko vainagojušās diskusijas par nodokļu reformu. Iedzīvotāju ienākuma nodokļa likmes augs, taču pieaugs arī neapliekamais minimums un minimālā alga. Izmaiņas skars arī pensiju otro līmeni, bet galīgais lēmums vēl jāpieņem valdībai un Saeimai. “Kantar TNS” aptaujā TV3 raidījumā "900 sekundes" noskaidrots sabiedrības viedoklis par valdības darbu pie nodokļu reformas.

Svarīgākais